zondag , 19 november 2017
Home / Groothandels / Bandajanas de losbandige slipper

Bandajanas de losbandige slipper

Bandajanas

De slippers van Bandajanas worden in de stad Amsterdam ontworpen en het bedrijf laat deze vervolgens duurzaam produceren in China en Europa. Bij de start heeft het bedrijf in China diverse fabrikanten bezocht en verschillende slipper-samples laten maken. Hierna zijn deze eindeloos getest op comfort. Uiteindelijk hebben ze een keuze gemaakt voor een fabrikant die ook slippers produceert voor o.a. Ralph Lauren en Guess.

Bandajanas

Bandajanas slippers: ‘Easy to wear in so many ways’

Deze fabrikant heeft alle certificaten waaruit blijkt dat kinderarbeid wordt uitgesloten. Ook duurzaam ondernemen staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel door de keuze van het materiaalgebruik. Tevens hebben ze een mooi ontwikkelprogramma voor hun werknemers.
Het materiaal voor de banden van de slippers wordt gemaakt in Europa (Portugal), bestaande uit restmateriaal van de textielindustrie. Vervolgens worden de bandensets geknoopt door sociale werkplaatsen in Amstelveen en Amsterdam.

Bandajanas

Bandajanas

Bandajanas Slippers

– Méér voor minder
– Comfortabel én hip
– Orgineel én praktisch
– Ecovriendelijk
– Zelf samen te stellen

Het is mogelijk om in drie stappen een paar unieke slippers samen te stellen. 1. Kies een basisslipper 2. Selecteer de gewenste banden + accessoires 3. Rijg de banden gemakkelijk door de leren lus… Nu zijn je Bandajanas slippers compleet! De slippers worden inmiddels in winkels in Nederland en Duitsland verkocht.

Bandajanas team

‘Op 8 april 2014 hebben we het Bandajanas concept gelanceerd in een Pop Up store in Amsterdam. Wij zijn daarna totaal overdonderd door het succes en de aandacht die we krijgen vanuit binnen- en buitenland’

Contactgegevens

BandajanasKantoor Bandajanas
Burgemeester Hogguerstraat 745
1064 EA  AMSTERDAM
Tel.: 088-1030500

Website: www.bandajanas.com
E-mail: [email protected]

Producten

Slippers

Lees ook

Dutch Dilight Lampen | Authentiek, eerlijk en een beetje frivool!

Unieke lampen voor een warm en comfortabel huis. Authentiek, eerlijk én 100% Nederlands, dat zijn …