BLOOM your message

Wenskaarten
BLOOM your message

BLOOM your message is een bedrijf van drie vrienden die met hun zelfontwikkelde producten de afvalberg willen verkleinen.

‘BLOOM wil met zijn producten de afvalberg verkleinen, mensen verrassen en ze een geluksgevoel geven!’

Bovenstaande kan in de filosofie van BLOOM alleen als er een juiste balans wordt gevonden tussen ecologische, economische en sociale belangen.

BLOOM
Wenskaart in ‘bloei’

Door de ontwikkeling van de bloeikaart belanden wenskaarten niet langer meer bij het oud papier, maar veranderen ze in vrolijke bossen bloemen. De kaarten zijn gemaakt van handgeschept papier met bloemzaden en kunnen geheel in de aarde worden gelegd.

BLOOM pot en potloden

Potloden

Een ander product van BLOOM is het duurzame potlood van verantwoord cederhout en een vulling van klei. De potloden worden met de hand gemaakt. Door het stompje van je potlood in een bloempotje met aarde te zetten en water te geven, groeien er vanzelf vrolijke bloemen, verse kruiden of lekkere groenten uit.

Show Up
BLOOM heeft een stand bij de Show-Up Trade Show (7-8 feb. Expo Haarlemmermeer).

‘MET DE DUURZAME BLOEIKAARTEN VAN BLOOM YOUR MESSAGE STUUR JE EEN FLEURIG BOEKET OVER DE POST!’

BLOOM your message wil naast het ontwikkelen van een duurzaam product ook een duurzame band met haar afnemers. Persoonlijk contact en het luisteren naar de wensen van de afnemer spelen hierbij een grote rol. Bij BLOOM krijgt u gegarandeerd een eerlijk en uniek product!
Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken, neem hiervoor even contact op met BLOOM

BLOOM potlodenContactgegevens

BLOOM your Message
Website: www.bloom-yourmessage.nl
E-mail: [email protected]
Tel.: 06-20102343

Producten

Duurzame producten, potloden, groeipotloden, wenskaarten, groeikaarten, groeiwenskaarten, bloeikaarten, eigen ontwerp wenskaart…