BRYNXZ Collections unieke vazen, potten…

BRYNXZ maakt unieke lampen, vazen en potten van aardewerk en keramiek voor een stijlvolle leefomgeving.

BRYNXZ CollectionsWouter startte in 2010 met BRYNXZ Collections. Met zijn commerciële achtergrond en een flinke portie doortastendheid zag hij de kans schoon voor een nieuw lifestylemerk. Een goede zet, want BRYNXZ Collections heeft Nederland in korte tijd compleet veroverd. Tegenwoordig krijgt Wouter versterking van creatief duizendpoot Anko. Samen met hun passionele medewerkers willen ze het merk BRYNXZ zowel in Nederland als in het buitenland verder uitbouwen.

‘BRYNXZ wil de wereld mooier maken door jouw wereld mooier te maken!’ 

BRYNXZ Collections

BRYNXZ Collections

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilstaan is achteruitgaan, daarom komt BRYNXZ continu met noviteiten en nieuwe productlijnen. BRYNXZ houdt de laatste trends, kleuren en stijlen nauwlettend in de gaten, maar de kernwaarden staan áltijd voorop. Elk productidee wordt nauwkeurig onderworpen aan een strenge selectie. Het resultaat? Stuk voor stuk authentieke en tijdloze woonaccessoires met het kenmerkende BRYNXZ-label!

BRYNXZ CollectionsBRYNXZ staat voor stijlvolle woonaccessoires die moeiteloos passen in elk interieur

De naam BRYNXZ is een knipoog naar de brink: het centrale dorpsplein uit vervlogen tijden. Een plek met reuring, van handel en wandel en waar lief en leef werd gedeeld. Zij combineert het beste van toen met het mooiste van nu en staan voor nostalgie en vernieuwing, iets ouds en nieuws. Dat zie je terug in de naam, de producten en in hun filosofie!

BRYNXZ Collections

Authentiek

BRYNXZ CollectionsHet doel is authentiek te blijven. Voorop lopen qua kwaliteit, stijl en kleur, maar nimmer de kernwaarden uit het oog verliezend. Authenticiteit waarborgen ze door de gehele collectie zelf te ontwerpen. Hierdoor passen de collectiestukken moeiteloos bij elkaar – zoals de bomen op de brink… De stijl is uitgesproken, onderscheidend én tijdloos. Nicheproducten met een twist naar vervlogen tijden, maar met een moderne touchBRYNXZ zorgt dat landelijk leven voor iedereen is weggelegd.

Eigentijdse woonaccessoires met een ziel

BRYNXZ heeft geen showroom maar presenteert de nieuwste collectie tweemaal per jaar tijdens hun eigen huisshow op de boerderij in Ruinen. Dit doen zij ook tweemaal per jaar op de Trendz beurs in Gorinchem. De collecties bieden zij exclusief aan, hiermee willen zij BRYNXZ dealers op deze manier een stukje (gebieds)bescherming geven.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de folder of neem even contact op!

BRYNXZ CollectionContactgegevens

Brynxz
Brinkstraat 1
7852 TC  Wezup
Tel.: 0591-372679

Website: www.brynxz.nl

Producten

Potten, vazen, lampen, aardewerk, keramiek…