Bufandy fashion accessoires

Eerlijke, natuurlijke fashion accessoires

Bufandy

Sinds 2013 creëert Bufandy eerlijke, natuurlijke fashion accessoires, zoals sjaals, plaids, hoeden… Dit in directe samenwerking met Zuid-Amerikaanse ambachtslieden. Het bedrijf gelooft in de kracht van familiebedrijven en eeuwenoude ambachten. Met behoud van eeuwenoude tradities en vakmanschap maken ze de link naar tijdloos design.

Bufandy

Bufandy‘Wij streven ernaar om de sociale en economische vooruitgang te bevorderen door culturen te verenigen. Door verantwoordelijke handel willen we op lange termijn voordelen creëren voor alle betrokken partijen.’

Bufandy beoogt bij te dragen aan een groeiend bewustzijn van de consument door transparant te zijn over de manier waarop hun producten worden gemaakt en door wie…

Bufandy

Alpaca: warmer dan wol, zachter dan zijde!

De accessoires worden vervaardigd van natuurlijke en duurzame materialen en lokaal geproduceerd. Het gebruik van Alpaca wol wordt gekoesterd, maar ze zullen er altijd naar streven om aanvullende materialen en producten te vinden, die geproduceerd worden door lokale Zuid-Amerikaanse familiebedrijven.

Tijdloos Design & Sociaal Duurzaam!

Bij Bufandy is transparantie en eerlijkheid het begin van elke stap. Hun verhaal is realistisch en oprecht, dat is ook de manier waarop zij zich presenteren naar hun doelgroep.

Bufandy

Bufandy


‘Door het dragen van Bufandy fashion wordt de drager een deel van het verhaal.’

 

Contactgegevens

bufandyBufandy
Fashion House – Showroom.05
Koningin Wilhelminaplein 8-10
1062 HK  Amsterdam
Tel.: 06-14531568

Website: www.bufandy.com
Email: [email protected]

Verkooppunt: Local Goods Store te Amsterdam
Vanaf augustus 2016 is de gehele collectie online verkrijgbaar!

Producten

Sjaals, hoeden, alpaca wol, accessoires, fashion, plaids…

Brandbook Bufandy
Bufandy
Eigenaresse Dorien