Chabo Bags: Take your Chabo everywhere…

The story of Chabo Bags

Chabo Bags

In 2010 is Vera de Groot-Dekens gestart met het tassenmerk: Chabo Bags. Vanuit de ‘drive’ zelf mooie, stoere tassen te ontwikkelen, waar ze al haar passie en creativiteit in kwijt kan. Na enkele omzwervingen in Azië had Vera de juiste producenten gevonden voor het maken van de Chabo Bags. Eerlijke bedrijven die mooi handwerk leveren en op een milieuvriendelijke manier omgaan met het produceren van een mooi product.

‘Een Chabo Bag wordt in gebruik alleen maar mooier!’

De naam Chabo is ontstaan doordat een vriend van Vera zijn zoontje Chabo noemde, wat ‘vriend’ betekent in een soort zigeunertaal! Zo werd de naam voor haar tassen geboren, want een vriend neem je immers het liefst overal mee naartoe!

De collectie

Chabo Bags

De collectie bestaat uit unieke basics, gemaakt van stoer rundleer inclusief handige details en fashionable eyecatchers. Al het leer voor de tassen wordt op een plantaardige manier gekleurd, waardoor de tas een natuurlijke uitstraling krijgt. Stoere basics met een fashion twist voor een goede prijs!

Nieuw

Chabo Bags

Dit zomerseizoen kan iedere tassenliefhebber weer hebberig worden want Chabo Bags heeft weer mooie nieuwe basics uitgebracht in de altijd passende kleuren; beige, cognac en elephant. Naast deze kleuren is er ook de grijs/blauwe modekleur voor de zomer toegevoegd en kenmerken de nieuwe modellen zich door de afwerking met studs. Van grote basics tot kleine accessoires, een Chabo past je altijd! Leuke eyecatchers zijn aan het assortiment toegevoegd in de vorm van bijpassende zonnebrilhouders die je aan je tas kunt hangen en lange verstelbare hengsels met studs om je Basic Chabo nog meer aan te kleden!

Man Bags

Chabo Bags
Voor het eerst lanceert Chabo ook een stoere mannenlijn, 4 modellen tassen in mooi ruw bruin oil pulled leer…van laptoptas tot weekendbag…..inclusief accessoires zoals een wallet en een creditcardhouder.

Retailers

Chabo Bags

Er werd heel positief gereageerd op de tassen, nadat de eerste lijn was geïntroduceerd! Sindsdien komen er steeds meer enthousiaste retailers bij die Chabo Bags verkopen, inmiddels al ruim 400 in Nederland!

Showroom

Chabo Bags

De tassen van Chabo Bags zijn ‘live’ te bewonderen in Utrecht bij Trade Mart/Fashionworld.  Daar is de Showroom iedere maandag geopend van 10:00-17:00 uur, stand C. 364. De gehele collectie is uit voorraad leverbaar.

Chabo Bags

Chabo Bags

Eigenaresse Vera de Groot-Dekens

‘Ik hoop dat je net zo blij wordt van de Chabo Bags als ik… ze worden met liefde, passie en energie ontworpen en gemaakt. Dit geldt voor iedere nieuwe Chabo Bag die in de winkel ligt!’

Chabo Bags staat voor mooie, stoere tassen van echt leer voor een goede prijs! Opvallende fashion bags en mooie basics met een fashion twist.

ContactgegevensChabo Bags

Chabo Bags
Vera de Groot-Dekens
Trasmolenlaan 5
3447 GZ  Woerden
Tel.: 085-0215711 of 06-51280790

Website: www.chabobags.com
E-mail: [email protected]

Producten

Tassen, leren tassen, portemonees, mannen tassen, accessoires, creditcardhouders, sleutelhangers, zonnebrilhouders…