Chopra International

Chopra International BV

Chopra International BV

Chopra International is producent van woonaccessoires en souvenirs, de productie vindt plaats in India. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Geesteren (OV). Hier hebben zij hun magazijn en showroom. De collecties zijn bedoeld voor zowel groothandels/importeurs als voor detaillisten/winkeliers. Tevens is het bij Chopra International mogelijk om een eigen label te laten ontwikkelen.

 Groothandels/Importeurs

Chopra International BV

Het magazijn (8000 m2) en de showroom voor groothandels en importeurs is in Geesteren gesitueerd. Vanuit deze showroom wordt wereldwijd geleverd aan groothandels/importeurs in de bloemen-, cadeau- en meubelbranche. De productie van alle artikelen vindt plaats in eigen fabrieken in India. Door korte lijnen is Chopra International uitermate flexibel en kunnen zij hun collecties aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Chopra International BV

Chopra International BV

Chopra International BV

 

Chopra International heeft eigen collecties, maar ook jouw ideeën kun je in samenspraak met de ontwerpafdeling laten ontwikkelen.

Chopra International BV Naast de showroom met een vloeroppervlak van 1400 m2 hebben zij zelfs 2 ‘hotelkamers’ ingericht, zodat je jouw kostbare tijd optimaal kunt gebruiken en zelfs ’s nachts kunt blijven dromen over de uitgebreide mogelijkheden. In goed onderling overleg is er veel, zo niet alles, mogelijk!

Collecties
* Basic Original * Beverly Avenue * Vintage Collection * Living & Dining * Royal Dutch Souvenirs 

‘Bezoek onze showroom en raak geïnspireerd door onze collecties en verdere mogelijkheden’

Detaillisten/winkeliers

chopra International BV

Cash & Carry
Een zeer uitgebreide collectie van circa 10.000 verschillende artikelen in de Cash & Carry (6000 m2) in Gildehaus/Bad Bentheim geeft de detaillist genoeg keuze om zijn eigen gamma samen te stellen. Het assortiment is samengesteld met het idee van ‘limited edition’ en absoluut geen massaproductie, waardoor de exclusiviteit van de artikelen is gewaarborgd.

Chopra International BVHet assortiment is gebouwd op 3 merkpijlers:
* Basics Original
* Beverly Avenue
* Vintage Collection

‘Mede door de ligging van onze Cash & Carry, direct aan de snelweg A-1, kun je op een snelle en efficiënte manier inkopen’

Contactgegevens

Groothandels/Importeurs
Showroom in Geesteren (OV)
Chopra International
De Milt 12-14
7678 CA   Geesteren (OV)
Chopra International BVTel.:  0546 632 000

Openingstijden: ma t/m vrij van 08:00 – 17:00 uur

Detaillisten/Winkeliers
Cash & Carry in Gildehaus
Chopra International
Kopenhagener Str. 2
48455  Gildehaus / Bad Bentheim

De Cash & Carry ligt 1 kilometer over de grens met Duitsland, direkt aan de snelweg A-1 (Apeldoorn – Hengelo – Osnabruck)

Producten

Woonaccessoires, woondecoratie, souvenirs…