De Kunstboer modemerk

De Kunstboer

Eigen collecties

De Kunstboer is een modemerk met collecties onder eigen label: kindertassen, tassen, toilettassen, portemonnees, etuis, kaarten, posters, kussens, kinderkleding… In ‘De Kleine Fabriek’ presenteren zij 2x per jaar hun nieuwste producten (januari/juli). Gedurende het jaar komen er telkens weer nieuwe of variaties op bestaande producten bij. Houdt de website dus goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen!

De KunstboerKorte geschiedenis

De Kunstboer is opgericht in 1993 door Jim Boer in Haarlem als galerie/winkel voor de verkoop van zelfgemaakte tassen, schilderijen en vele andere creatieve uitspattingen. De collecties ‘gepimpte’ tassen die Jim sinds 2006 achter de naaimachine in de winkel maakte sloegen zo goed aan dat De Kunstboer de groothandel toen serieus heeft aangepakt. Luiertassen, sporttassen, lampenkappen en vele collecties kindertassen, rugzakjes en accessoires volgden.

Jim Boer is het creatieve brein achter De Kunstboer, Marcel Oor is verantwoordelijk voor bedrijfsvoering; financiën, distributie en communicatie. De creativiteit bleef niet onopgemerkt en Jim en Marcel zijn door veel bedrijven De Kunstboergevraagd producten voor hen te ontwerpen. De zogenaamde licenties. Broodtrommels, klokken, big shoppers, wanddecoraties, behang, dekbedhoezen, wenskaarten, kalenders en nog veel meer.

Showroom voor retailers in Amsterdam

De Kunstboer heeft een winkel annex showroom aan de Prinsengracht te Amsterdam. Hier houden zij ook inkoopdagen voor winkels en webshops. Tevens bevindt zich hier het kantoor en de opslag (achter de winkel).

Groothandel/Wholesale

Inkopers kunnen zich registreren onder het kopje ‘Resellers’  bovenaan de website. Vervolgens kunnen er producten besteld worden die De Kunstboer als groothandel verkoopt.

De Kunstboer

De Kunstboer

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Wil je een bezoek van onze agente, neem even contact met ons op via de contactgegevens. Ook kun je onze showroom in Amsterdam bezoeken, gelieve dan even een afspraak te maken…’

Contactgegevens

De KunstboerDe Kunstboer
Contactpersonen: Marcel Oor / Jim Boer
Prinsengracht 270
1016 HH  Amsterdam
Tel.: 020-4202059

Website: www.dekunstboer.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Kindertassen, tassen, etuis, portemonnees, toilettassen, kinderkleding jongens, kinderkleding meisjes, kussens, kaarten, posters, accessoires, decoraties…