Fair Trade: Only Natural

Fair TradeOnly Natural is een internationaal geregistreerde merknaam voor een fair trade productlijn gemaakt van natuurlijk papier, gerecycled en andere spannende materialen. Eigenaren zijn Ciska Jansen en George Oud. Samen runnen zij het bedrijf met een team van medewerkers. De collecties worden ontwikkeld voor de retailmarkt maar Only Natural maakt ook graag producten op maat!

Only Natural ontwikkelt bij voorkeur handgemaakte producten van natuurlijke materialen. Zij vinden het een plicht, maar ook een uitdaging te werken met restmaterialen. Ze ontwikkelden reeds met succes uiteenlopende collecties van zulke diverse restmaterialen als textiel uit de kledingindustrie, oude saries en gedateerd drukwerk. De grondstoffen die in deze producten worden toegepast zijn legaal, uitvoerig getest en voldoen in alle opzichten aan de Europese regelgeving en…. Fair Trade!

Contactgegevens

Only Natural
Aalsmeerderweg 249 G
1432 CM  Aalsmeer
Tel.: 0297 36 63 55

Website: www.onlynatural.nl
E-mail: [email protected]

Cash and carry

  • Only Natural is gevestigd op de Aalsmeerderweg 249 g te Aalsmeer.
    Openingstijden: van 9.00 uur tot 17.00 uur.
  • Elke eerste maandag van de maand en op de voor- en najaarsbeurs zijn ze te vinden op de Trade Mart te Utrecht op de 4e etage gangpad D met standnummer 402.
  • Fairtrade Center Holland: Fair Plaza te Culemborg.

Fair trade producten

Fair Trade, waxinelichtjes, kussens, krukjes, papier, notebooks, wereldbol, pennen, leer, schorten, kerst, kerstartikelen…..