Granny’s Finest | Gebreide mode- en interieuraccessoires

Granny's Finest

Granny’s Finest is een modemerk waarbij ambacht en design samenkomen door generaties met elkaar te laten samenwerken. Granny’s Finest is echter niet zomaar een modemerk, het is een ‘social enterprise’, oftewel een onderneming met een maatschappelijke missie.

Granny's Finest

De krachten van jong en oud bundelen

Granny’s Finest organiseert handwerkclubs voor senioren dames, zodat ze gezamenlijk hun hobby kunnen uitoefenen om zo eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. De producten, zoals sjaals, mutsen en handschoenen worden ontworpen door jonge creatieve talenten. Jong en oud leren van elkaar, waardoor de klant kan genieten van mooie, duurzame en kwalitatief goede producten.

Granny's Finest

Designed by the new

In samenwerking met de ‘grannies’ ontwikkelen jonge ontwerpers patronen voor mode- en interieuraccessoires. De ontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleur, materiaal en vormgeving.

Granny's Finest

Handmade by the best

De grannies zijn ervaren vakvrouwen; het ambacht van het handwerken is hen met de paplepel ingegoten. Van hoogwaardige garens breien en haken ze met liefde de mooiste producten. Generaties verbinden en ambacht behouden! Breien verbindt, Granny’s Finest gelooft in de kracht van de samenwerking tussen jong en oud. Daarom geven ze jonge ontwerpers graag de kans om relevante werkervaring op te doen en zo hun portfolio uit te breiden. De vernieuwde visie van de jonge ontwerpers en de handwerktechnieken waarover de grannies beschikken, resulteren in een unieke combinatie van ambacht en design.

Granny's Finest

Duurzaam en Transparant

De materialen waar Granny’s Finest mee werkt worden met zorg uitgezocht. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van synthetische materialen en veelal gekozen voor natuurlijke garens van hoge kwaliteit. Door te kiezen voor hoogkwalitatief materiaal en goede basisontwerpen gaan producten langer mee dan één seizoen, hierdoor treedt minder verspilling op. Naast een duurzaam karakter streeft Granny’s Finest ook naar transparantie. Elk product van Granny’s Finest bevat een persoonlijke groet van de granny die het gemaakt heeft. Zo weet jij precies wie met liefde jouw product gemaakt heeft en dat het gewoon van Hollandse bodem afkomstig is.

‘Designed by the new, handmade by the best and worn by the greatest!’

Contactgegevens

Granny's Finest

Granny’s Finest

Bezoekadres
Delftsepoort gebouw
Weena 505
3013 AL  ROTTERDAM
Tel.: 010-8700233

Postadres
Postbus 371
3000 AJ  ROTTERDAM

Website: www.grannysfinest.com
E-mail: [email protected]

Producten

Gebreide: mutsen, collen, hoofdbanden, omslagdoeken, sjaals, interieurartikelen, woonaccessoires, kussens, sokken, strikjes, wanten, garens, handwarmers…