Yehwang | Groothandel trendy sieraden

Groothandel trendy sieraden

Groothandel trendy sieradenYehwang is dé online groothandel trendy sieraden & accessoires. Het bedrijf levert wereldwijd aan de detailhandel, winkelketens en andere groothandels. Behalve de productie voor winkeliers werken zij ook samen met een aantal toonaangevende winkelketens voor wie zij de productie voor private label verzorgen.

‘Wanneer je online besteld leveren zij snel en betrouwbaar de volgende werkdag tegen lage verzendkosten!’

Niet alleen de klant is voor Yehwang erg belangrijk, maar ook de wereld om hen heen. Daarom zijn zij aangesloten bij de BSCI, een initiatief dat oog heeft voor de sociale omstandigheden bij fabrikanten. Kinderarbeid en slavernij is dan ook uitgesloten!

YehwangYehwang

LOVE JEWELRY, LOVE YEHWANG

Met een unieke en brede mix van trendy en smaakvolle sieraden & accessoires biedt Yehwang een verrassend assortiment van meer dan 10.000 nikkelvrije producten verdeeld over verschillende soorten kettingen – armbanden – ringen – portemonnees – sjaals – tassen – riemen

Bij Yehwang volgen ze alle trends op de voet en hebben ze ook altijd een zeer brede collectie met meerdere keren per maand een update met de allernieuwste items!

Naast nikkelvrije producten hebben ze vele sieraden van Stainless Steel en Gold Plated. Doordat zij de complete productieketen van ontwerp tot aan de verpakking en het transport in eigen hand houden, kunnen zij snel inspelen op de vraag en bieden ze een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding! Yehwang heeft een aantal showrooms in Nederland en België. Naast de productie van sieraden en accessoires verzorgen zij ook al het display- en verpakkingsmateriaal, zodat winkeliers hun collecties goed kunnen presenteren.

YehwangWeekdeal

Iedere week heeft Yehwang een Weekdeal, deze wordt gecommuniceerd via de wekelijkse nieuwsbrief, waarin ook de nieuwste artikelen staan.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Yehwang
Galvanistraat 90
6716 AE  Ede
YehwangTel.: 0318-668171 (ma t/m vrij 9:00 – 17:00 uur)

Showrooms
World Fashion Centre (WFC) Toren 3-1st Floor 5
Koningin Wilhelmina Plein 29
1062 HJ  Amsterdam
Trade Mart Utrecht (Jaarbeurs) 2nd Floor
stand 2 showroom 207
Jaarbeursplein 6
3521 AL  Utrecht

Website: www.yehwang.com
E-mail: [email protected]

Groothandel trendy sieraden Yehwang is ook te volgen op:
Facebook: https://www.facebook.com/yehwang.jewellery/?ref=hl
Twitter: https://twitter.com/Yehwang5
Istagram: https://www.instagram.com/yehwang.jewellery/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/yehwangcom/

Yehwang

Producten

Groothandel trendy sieraden, maar ook in modeaccessoires, kettingen, armbanden, oorbellen, ringen, sjaals, accessoires, poncho’s, gilets, omslagdoeken, horloges, portemonnees, hoeden, mutsen, riemen, displays, tassen, tassenhangers, handschoenen, enkelbandjes…

Yehwang