Houten Meubelen WOODVILLE

Een aantal jaren geleden is Woodville begonnen met het maken van houten meubelen in haar eigen fabriek, gevestigd te Valkenswaard. Tijdens dit proces van werken met hout, het ontwerpen van meubelen en het online verkopen van meubelen is het concept Woodville ontstaan.

Houten Meubelen

WOODVILLE

Steigerhout – Eikenhout – Staal – Handmade

‘Eigenwijs, duurzaam, betaalbaar, innoverend en glashelder’

Het assortiment van Woodville kenmerkt zich in unieke en herkenbare modellen gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. De designers laten zich vol passie inspireren en gebruiken hiervoor verschillende belangrijke omgevingsfactoren.

Woodville

Woodville

 

 

 

 

 

 

Naast het assortiment steigerhout is de collectie tafels en bankjes uitgebreid met bladen van eikenhout, alsmede meerdere modellen stalen poten/ onderstellen in verschillende kleuren.

‘De feeling en passie voor hout ‘splintert’ ervan af bij de medewerkers’ 

Woodville

Unieke modellen

Door uiteindelijk gebruik te maken van de juiste mix van factoren ontstaan er unieke modellen vervaardigd uit verschillende gerecyclede houtsoorten.

Voor ieder wat wils

Bij Woodville is er eigenlijk voor ieder wat wils. De ontwerpen van de meubels maken het mogelijk om met verschillende woonstijlen te combineren. De meubels worden voor zowel binnen als buiten gebruikt.

WoodvilleWoodvilleDe feeling en passie voor hout ‘splintert’ ervan af bij de medewerkers. Iedereen weet haar of zijn taak, gaat ervoor en zet zich met volle overgave in voor het einddoel. Het uiteindelijke doel mag dan ook duidelijk zijn: het leveren van een schitterend eindproduct naar tevredenheid van de klant.

WoodvilleRetailers

Op zoek naar houten meubelen voor de inrichting van jouw kadowinkel, modezaak, bloemenzaak, lunchroom, kantoor of om te verkopen aan jouw klanten?
Steigerhout projectmatig wordt steeds populairder en is vaak een prima wisselwerking in combinatie met andere meubelen. Al loop je rond in een bedrijfspand of hotel, je ziet steeds vaker dat een klein onderdeel gemaakt is van steigerhout. Al is het een volledige bekleding van een wand tot de tafel in de ontvangstruimte.

 

‘Samen willen wij werken tot een uiteindelijk succesvol project’

Alle meubels die besteld worden bij Woodville worden eigenhandig gemaakt door één van de enthousiaste en ervaren meubelmakers in de eigen fabriek gevestigd in Valkenswaard.

Woodville

 

De showroom is verbonden aan de eigen werkplaats! Bij binnenkomst ruik je de geur van vers gezaagd hout!

 

 

Contactgegevens

WOODVILLE Houten Meubelen
Onderdeel van Pure Home Concepts
Dommelseweg 198
5554 NV  Valkenswaard
Tel.: 040-7112495

WoodvilleProducten

Houten meubelen, steigerhouten meubelen, eikenhouten meubelen, stalen meubelen, handmade meubelen, tafels, banken, tv meubels, kasten, dressoirs, stoelen, krukjes, woonaccessoires, barkrukken, industriële meubels, verlichting, sierkussens, bedden, nachtkastjes, kledingkasten, loungebanken, tuintafels, tuinstoelen, hockers, outdoor kussens, outdoor accessoires, bureau’s, bureaustoelen, bureaulampen, kinderbedden, kindermeubelen…