IMAKIN | DIY DESIGN | PAKKETTEN

IMAKIN

IMAKIN maakt Do It Yourself makkelijk door alle materialen en stap-voor-stap instructies in één DIY-pakket te doen. Zo maak je je eigen moderne woon- of modeaccessoires. IMAKIN brengt het Do It Yourself van het knutselfrutsel niveau naar een design level: DIY DESIGN. Het merk gelooft in toegankelijke DIY projecten die de creativiteit stimuleren, je iets nieuws leren of gewoon een fijn momentje voor jezelf geven.

IMAKIN

DIY-pakketten

Als het DIY-pakket wordt openmaakt is het de bedoeling dat degene er blij van wordt en zin krijgt om aan de slag te gaan. Is het project af, dan moet de maker trots kunnen zijn op het resultaat. Daarom bevatten de IMAKIN DIY-pakketten mooie materialen en duidelijke instructies. Do It Yourself moet namelijk vooral leuk zijn en niet te ingewikkeld.

IMAKIN

‘Als de maker een complimentje krijgt, kan degene trots zeggen: dank je, zelf gemaakt!’

IMAKIN DIY-pakketten zijn uniek en verkrijgbaar met een Nederlandse en Engelse beschrijving, deze pakketten maken jouw winkelassortiment bijzonder! De DIY-pakketten worden exclusief door IMAKIN samengesteld en zijn nergens anders in te kopen. Ook is het mogelijk om een eigen DIY-pakket te laten samenstellen. Voor vragen en advies hierover neem dan even contact op met Jinske Verpalen.

IMAKIN

Workshops

Wil jij zelf workshops geven als bedrijf of zzp-er? IMAKIN heeft exclusieve workshop pakketten samengesteld waarmee jij zelf workshops kunt verzorgen in jouw regio. Alle workshop benodigdheden zitten in het pakket en je hoeft dus niet alle materialen los (bij verschillende leveranciers) te bestellen. Het assortiment bestaat uit startpakketten en aanvullingspakketten. De startpakketten bevatten bijvoorbeeld scharen, snijmatten en lijm. Als dat er al is, kun je ook meteen de aanvullingspakketten bestellen. Voor vragen en advies kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Contactgegevens

IMAKINIMAKIN
Jinske Verpalen

Atelier
Jutfaseweg 156 A – ruimte 104
3522 HM  Utrecht
Tel.: 030-8780750
(Langskomen? Graag even een afspraak maken…)

Postadres
Hoendiepstraat 13
3522 GA  Utrecht

Website: www.imakin.nl
E-mail: [email protected]

Facebook Instagram Twitter Pinterest YouTube

Producten

DIY-pakketten, design pakketten, workshop pakketten, mode- en woonaccessoires pakketten…

IMAKIN