Imperfect Design

Ambachtelijke lifestyle producten

Imperfect Design

Imperfect Design maakt ambachtelijke lifestyle producten. Deze producten zijn ontworpen en ontwikkeld door Nederlandse ontwerpers in samenwerking met ambachtsgroepen in ontwikkelingslanden en opkomende markten.

Imperfect Design

Het ambachtelijk gemaakte product in combinatie met toonaangevend Nederlands design maakt ieder exemplaar uniek!

Imperfect Design organiseert bijzondere projecten tussen Nederlandse topontwerpersImperfect Design en ambachtslieden in ontwikkelingslanden. De inspirerende samenwerking tussen de ontwerpers en de makers resulteert in nieuwe mogelijkheden en verrassende producten. Een belangrijke doelstelling hierbij is om van ieder project een duurzame handelsrelatie met de ambachtslieden op te bouwen.

Ontwerpers

Niels van Eijk & Miriam van der Lubbe * Arian Brekveld
* Studio Makkink & Bey

Imperfect Design

Imperfect Design

 

 

 

 

 

 

 

 

In het jaar 2011 waren Niels van Eijk en Miriam van der Lubbe de eersten die gingen reizen voor Imperfect Design. Zij ontwikkelden een verzameling producten van gerecycled glas, textiel en keramiek in samenwerking met ambachtslieden in Guatemala. In 2012 ging Arian Brekveld naar Vietnam, waar hij een collectie keramiek, textiel en lakwerk ontwierp. In 2013 en 2014 werkte Studio Makkink & Bey samen met ambachtslieden in India. Het resultaat van deze samenwerking zal stap voor stap worden gepresenteerd tijdens de komende jaren!

Contactgegevens

Imperfect DesignImperfect Design B.V.
Monique Thoonen
Postbus 1180
1400 BD  Bussum
Tel.: 06-20050423

Website: www.imperfectdesign.eu
E-mail: [email protected]

Producten

Glaswerk, keramiek, vazen, potten, design, stoffen, wol, textiel, kussens, iPad tassen, dekens, plaids, kommen, schalen, mokken, kaarsenstandaards…

Imperfect Design