zondag , 19 november 2017
Home / Platform-Magazine voor de lifestyle branche!

Platform-Magazine voor de lifestyle branche!

Onze Branche!

Voor wie?

Ben je professioneel werkzaam in de Lifestyle Branche? Bijvoorbeeld als retailer/winkelier/shophouder, groothandel, maker, stylist, inkoper, ontwerper of projectinrichter. Dan is dit hét online platform-magazine voor jouw bedrijf.

Wat kunnen wij jou bieden?

Via Onze Branche! blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in je branche en kom je gemakkelijk en op een laagdrempelige manier met branche-genoten in contact.

  • Je vindt bij ons de leukste groothandels, makers, ontwerpers, merken in jouw branche!
  • Onze website heeft doorlopend updates over bijvoorbeeld nieuwe groothandels, nieuwe producten of andere branche-info.
  • Je kunt de updates die passen bij jouw belangstelling gratis automatisch ontvangen in jouw mailbox via de nieuwsdienst.

De leukste groothandels, ontwerpers, makers, merken

Bij Onze Branche! zijn we continue op zoek naar de leukste groothandels, ontwerpers, makers, merken in de Lifestyle Branche.

Bedrijven die je iets bijzonders bieden op het gebied van:

Doorlopend nieuwe info

Onze Branche! plaatst doorlopend nieuwe berichten op de website. Over bijvoorbeeld groothandels, producten, beurzen of diensten. Je blijft zo gemakkelijk op de hoogte van ontwikkelingen in jouw branche. Zonder dat je zelf urenlang hoeft te zoeken op het internet.

Nieuwsdienst

Alleen die berichten lezen waar jouw belangstelling ligt? Vanaf nu kun je bij Onze Branche! specifiek aangeven welke groothandels en onderwerpen jouw belangstelling hebben. Vul je naam en e-mail adres in en je ontvangt de updates van die onderwerpen automatisch in je mailbox. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van belangrijke zaken in jouw branche!

Al 4.400 aanmeldingen!

Mijn belangstelling:
Facebook

Gepubliceerde berichten op Onze Branche! delen wij ook op onze Facebook pagina. Like ons op Facebook en je ontvangt automatisch interessante berichten over jouw branche.

Op ieder moment dat het jou uitkomt gebruik kunnen maken van goed leesbare en interessante informatie voor jouw bedrijf! Dat willen wij je bieden met Onze Branche!

Redactie

Heb je misschien tips, plannen of ideeën die je met onze lezers wilt delen, neem even contact met ons op! We horen graag wat je leuk vindt of wat je mist. Misschien heb je een item waar wij op ons platform-magazine aandacht aan kunnen besteden.

Graag tot ziens op Onze Branche!

Foto Johanna
Johanna