Me & Mats | 100% natuurlijke geurkaarsen, mooi verpakt!

De unieke handverpakte geurkaarsen van Me & Mats zijn handgegoten met 100% natuurlijke materialen en gegeurd met een etherische olie. Juist de klassieke eenvoud waarmee de producten zijn vormgegeven staat garant voor veel van die geluksmomenten. Niet morgen, niet over tien jaar, maar nu!

Me & Mats

Merk met een missie

De missie is om speciale musthavefeelgood items te bieden. Accessoires die een schittering in je leven brengen en aantrekkelijk zijn voor alle zintuigen. Me & Mats producten die ontworpen zijn om ware Happy Moments te creëren. Met hun heldere kleuren en blijvende bloemrijke geuren, geven deze kaarsen een zacht en comfortabel gevoel.

Me & Mats

The story of Me & Mats

De boodschap van Me & Mats is eenvoudig doch vrolijk: geniet van het leven en elk moment, vind geluk in kleine dingen, zoals de bijzondere en blijmoedige producten van Me & Mats. Kies voor datgene wat jou en je geliefden gelukkig maakt. Stop met stressen, begin met genieten! Soms is er een aardbeving nodig – figuurlijk dan – om dat geluk terug te vinden. Toen Mats, het zoontje van oprichtster Astrid, te vroeg geboren werd en de strijd om zijn leven verloor, schudde Astrids wereld op zijn grondvesten. Na een periode van intens verdriet realiseerde zij zich dat geluk zit in het kleine, het gewone. Vanuit die gedachte zijn alle 100% handmade happiness kaarsen van Me & Mats gekozen.

Me & MatsContactgegevens

Me & Mats
Astrid van der Hoeven
Palestrinastraat 1
1071 LC  AMSTERDAM
Tel.: 06-41382434

Website: www.me-mats.com
E-mail: [email protected]

Producten

Geurkaarsen: handgegoten, handverpakt, 100% natuurlijk, gegeurd met etherische olie…

Me & Mats