Neef Louis Design | Vintage – Industrial – Used Design

De loods van Neef Louis Design is een inspirerende plek, vol met vintage, design en industriële meubels en accessoires. Een reis door de tijd in een loods van 1500 m2. Altijd een verrassing wat je aantreft en elke week komen er nieuwe goederen bij! Je kunt er makkelijk en gratis parkeren.
Neef Louis Design

Geschiedenis

Neef Louis Design (NLD) bestaat sinds 1999 en is opgericht door Louis Vlaarkamp. Begonnen in een garage op het Haarlemmerplein, via een loods in Havens west (Spaardammerbuurt) naar de Papaverweg in Amsterdam Noord (heden). Het bedrijf heeft hier een loods van 1500 m2 en een vast team van 9 personen bemant de winkel, de werkplaats, de stoffeerderij en de lunchroom!

De winkel

Neef Louis Design

Neef Louis Design

 

 

 

 

 

 

 

 

De winkel is een verzameling van unieke, gebruikte goederen: vintage, design en industrials, een reis door de tijd, een terugkeer naar je jeugd of juist een handreiking naar wat er komen gaat. Een groot assortiment industriële lampen en tafels gecombineerd met designklassiekers of Scandinavisch hout. Geïmporteerd uit: Denemarken, Polen, Tsjechië, Oekraine en geëxporteerd over de hele wereld. Een inspiratie voor rekwisiteurs, particulieren, stylisten en retailers.

Snel wisselende collectie!

Neef Louis Design
Oude lockers

De website is up to date, maar wel een momentopname; het betreft hier een winkel en dan is het helaas onvermijdelijk dat unieke goederen soms verkocht zijn terwijl ze nog op de website staan!

Styling

Neef Louis Design
Stand @vtwonen-huis

Het team van Neef Louis Design kan je helpen met de styling/inrichting van jouw stand, café, winkel of huis, maar ook assisteren bij een aankoop of bij het huren van meubels en/of accessoires. Zij hebben zelf een art director in dienst, vraag gerust naar de mogelijkheden hieromtrent!

Neef Louis Design is tevens groothandel binnen een bepaald assortiment (vooral industriële lampen).

Neef Louis DesignContactgegevens

Neef Louis Design
Papaverweg 46-48
1032 KJ  AMSTERDAM
Tel.: 020-4869354

Dagelijks geopend (behalve op zondag en maandag) van 10.00 – 18.00 uur.
Neef Louis Design heeft tevens een verkooppunt in de Hallen Amsterdam-West.

Website: www.neeflouis.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Industrieel, brocante, antiek, vintage, used design, accessoires, meubels, stoelen, lampen, tafels, klepbanken, schoolbanken, apothekerskasten, kasten, krukjes, hanglampen, industriële lampen, fabriekslampen, koffers, emaille, geweien, schapenvachten, landkaarten, kaasplanken, bussen, kisten, potten, ladders, vloerkleden, melkbussen, hakblokken, toonbanken… Wisselende collectie!