Roomblush | Home & Mini Textiel

RoomblushScandinavische ‘touch’

Roomblush is een vrij jong Belgisch merk dat in 2013 startte met een behang-collectie. Steeds fris en met een Scandinavische ‘touch’. Na bijna 4 jaar heeft het bedrijf een typisch eigen ‘Roomblush-stijl’ ontwikkeld, zodanig dat zij zich hiermee onderscheiden in de markt. Om het concept uit te breiden en concreter te maken, ontwikkelde het bedrijf 1,5 jaar geleden een textiel-lijn. Aanvankelijk Home textiel, nu vooral Mini textiel, zoals beddengoed, speelmatten, vloerkleden, opbergmanden… alles om het concept aan te vullen.

Roomblush

‘Playful interiors make you smile!’

De collectie betovert ruimtes en zorgt voor een intens gevoel dat jou raakt! Door de collectie leeft elke kamer in huis op met kleur en zonlicht. Ontwerpster Eline Rousseau creëert hierbij unieke prints die dit gevoel compleet maken. Hip, speels, basic… voor groot en klein!

Roomblush

Een totaalconcept, van behang naar textiel, tot in de kleinste details!

Contactgegevens

RoomblushRoomblush
Eline Rousseau
Beversesteenweg 548a
8800 Roeselare
België

Website: www.roomblush.com
E-mail: [email protected]

Catalogus Roomblush

Producten

Collectie Mini voor kinderen: kussens, opbergmanden, vloerkleden, dekens, speelmatten, beddengoed, slaapzakjes, badponcho’s, vlagjes, gymzakjes, behang, Collectie Home: kussens, opbergmanden, tapijten, plaids, draagtassen, theedoeken, handdoeken, dienbladen, behang…

Roomblush