The Silk Road Collection

Aziatische Home Decoration

The Silk Road Collection

The Silk Road Collection verkoopt inspirerende Aziatische Home Decoration… Alles begint bij de inkoop in Azië waar het team van The Silk Road Collection regelmatig een rondreis maakt en het netwerk van contacten een bezoekje brengt. Zij combineren graag de inkoopreizen met tochten naar wat onbekendere gebieden om de cultuur en gebruiken ter plaatse te ervaren om daarna deze informatie ook weer door te kunnen geven aan hun klanten. Niet alleen zoekt het team naar doorleefde voorwerpen met een sobere uitstraling, maar ook naar objecten die kleur kunnen brengen in een interieur.

The Silk Road Collection

De objecten en meubels zijn ‘doorleefd’ en hebben ‘karakter’, maar zijn tegelijkertijd ook ‘stijlvol’ en ‘fun’…

Naast de inkoop van artikelen waar blijvend vraag naar is, gaan ze elke keer op zoek naar andere objecten die kunnen worden toevoegd aan de bestaande collectie. Dat zijn meestal oude en antieke objecten, maar ook nieuwe artikelen zolang ze maar onderscheidend zijn en in de collectie passen. Alles wat het team van de The Silk Road Collection weet over de achtergrond en historie van objecten geven ze uiteraard ook weer door aan hun klanten.

‘Het verhaal achter de objecten is vaak zo interessant dat je een totaal andere kijk krijgt op wat je ziet!’

Het bedrijf staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ze doen geen concessie op kwaliteit en vragen eerlijke prijzen, die recht doen aan de oorspronkelijke verkoper en het werk wat zij verrichten om deze artikelen hier te krijgen. Daarbij geven zij een hele goede service en gaan ver om het hun klanten naar de zin te maken!

The Silk Road Collection

Unieke en inspirerende decoraties en antiek die persoonlijkheid toevoegen aan ieder huis!

The Silk Road Collection

Artikelen met een verhaal

The Silk Road CollectionDe artikelen in The Silk Road Collection hebben een verhaal. Ze zijn doorleefd, hebben al het één en ander meegemaakt en komen uit een omgeving  met een totaal andere culturele achtergrond. En toch kunnen deze verschillende objecten, kunstvoorwerpen en meubels moeiteloos integreren in elk Westers interieur, of dit nu klassiek, retro of modern is… De collectie is vaak sober van uiterlijk, met veel aardse tinten en af en toe een kleurrijke afwisseling. Zij koesteren antiek en decoraties die authentiek zijn, door het erkennen van drie eenvoudige principes:
niets blijft, niets is af, en niets is perfect!

The Silk Road Collection heeft een grote Showroom annex Warehouse van 1000 m2 met meer dan 10.000 artikelen. Elke maandag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Je kunt ook afspreken op elke andere werkdag als je dat beter uitkomt. Geef dan even een belletje!

The Silk Road Collection
your source of inspiration

Contactgegevens

The Silk Road Collection
The Silk Road Collection
Margret Ressang: +32 (0)496107647
Sandra Mommen: +32 (0)475264398
(niet op woensdagen)
Kantoor- en postadres:
Trading Partners International bvba
Boterlaarbaan 20
B-2970 Schilde
Showroom & Warehouse
Sluizenstraat 105
Unit 3
B-2900 Schoten (Antwerpen/België)
Tel.: +32 (0)496107647 (Margret)

Website: www.tradingpartners-silkroad.com
E-mail: [email protected]

Producten

Meubels, decoraties, Azië, potten, lampen, verlichting, deuren, wanddecoraties, beelden, sculpturen, Han en Tan Dynastie, kasten, consoles, altaartafels, salontafels, eettafels, bijzettafels, stoelen, banken, krukken, kisten, dozen, bronzen artikelen, metalen artikelen, juwelen, textiel, lampenkappen, kamerschermen, poort- en verandadeuren, wandpanelen, spiegels, stenen beelden, houten beelden, metalen beelden, aardewerk beelden, potterie, beelden…

The Silk Road Collection
Margret
The Silk Road Collection Sandra
Sandra