Toffe Stoffen

Toffe Stoffen: nieuw textiellabel

Toffe Stoffen

Het nieuwe textiellabel Toffe Stoffen is design met een twist van ontwerper Mirjam Verhulst. De collecties kussens, stoffen, theedoeken bestaan uit stof van écht zware kwaliteit! Theedoeken die écht goed afdrogen en kussens met blinde ritsen die je écht niet ziet. En bijzonder: de theedoeken zijn geweven in het TextielLab van het Textiel Museum in Tilburg. De zwart-witte, grafische basis in combinatie met zes toffe trendkleuren maakt dat je alles kunt mixen & matchen. Alle stoffen zijn per strekkende meter te koop zodat je er ook zelf mee aan de slag kunt. 

Ontwerper Mirjam Verhulst

Toffe Stoffen

‘De vreemdste dingen kunnen mij inspireren. Het idee voor de Flex Collection werd geboren toen ik iemand zag lopen met een gestreepte rugzak met twee bungelende koorden. Ik hou van design met een twist!  Voor de Hangin around theedoek vroeg ik me af: wat gebeurt er met de ‘look’ van een theedoek als je die gaat ophangen? Ik hou echt van deze manier van werken!’

Toffe Stoffen

Kussens, theedoeken van 100% biokatoen en stof krakend vers van de rol!

Toffe Stoffen

De stoffen zijn rotatie gedrukt op 380 gr/m, 100% katoen (dubbel Panama) in Nederland. De kussens worden vervaardigd in een fabriek in Polen. Alle theedoeken zijn geweven en genaaid in het Nederlands Textielmuseum: TextielLab in Tilburg en zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

Contactgegevens

Toffe Stoffen

Toffe Stoffen
Mirjam Verhulst
Koninginnelaan 3
1182 AS  Amstelveen
Tel.: 06-55731056

Website: www.toffestoffen.com
E-mail: [email protected]

Producten

Theedoeken, stoffen, kussens, tenten…

Toffe Stoffen