Winkeltjevananne.nl | Woondecoratie & Stationery

Winkeltjevananne.nlWinkeltjevananne.nl is een jong merk op het gebied van woondecoratie en stationery. De passie van Anne, het illustreren, zorgt voor een ruim aanbod aan hippe zwart-wit kaarten, posters en tal van leuke stationery producten en woonaccessoires.

Winkeltjevananne.nl

Waarom?

Hoe leuk is het als de kaart die je krijgt ook nog eens past in je interieur en niet na 5 dagen onder een stapel folders op de eettafel verdwijnt? Dat is het ‘waarom’ achter het Winkeltjevananne.nl

Winkeltjevananne.nl

‘Wij geloven in leuke brievenbuspost, gestoken in een nieuw jasje!’

Ontwerpster Anne

‘Vroeger speelde ik met mijn vriendinnetjes al ‘winkeltje’ met het houten winkeltje bij mijn oma op zolder. Wat vond ik dat leuk! Ook als klein meisje tekende ik al en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds. Waar ik ook naartoe ging, ik kwam altijd met een schetsboek en potlood. Nu, jaren later, is mijn eigen winkeltje geboren!’

Winkeltjevananne.nl

‘Er gaat nog altijd niets boven een handgeschreven kaart, daar worden we blij van!’

Reseller worden van de producten van Winkeltjevananne.nl? Meer informatie vind je op de Wholesale-website, dit is tevens de ‘digitale’ showroom!

Winkeltjevananne.nlContactgegevens

Winkeltje van Anne | Wholesale
Tel: 06-23534129

Website: www.winkeltjevananne-wholesale.nl
E-mail: [email protected]

Producten

Kaarten, mini kaartjes, labels, posters, stickervellen, stickers los, stationery, paperbags, sint, kerst…

winkeltjevananne.nl