WITLOFT | Ambachtelijke leren schorten

WITLOFTWITLOFT is een ambachtelijke leren schortenlijn van Nederlandse bodem, ontstaan in 2014 vanuit een liefde voor koken, BBQ-en en meubelmaken. Of je nu als barbier werkt of graag een zevengangen diner in elkaar draait. Of je nu de BBQ koning bent, je eigen bier brouwt of graag meubels opknapt; de schorten van WITLOFT zijn multi-inzetbaar, voor degene die professioneel of juist thuis met liefde een ambacht uitvoert. Natuurlijk voor iedereen die dat graag in stijl doet!

WITLOFT

‘In een tijd waarin we teruggaan naar de basis en het ambacht weer centraal staat, biedt WITLOFT handgemaakte leren schorten!’

De Collectie

De authentieke schorten worden gemaakt van een hoge kwaliteit plantaardig gelooid tuigleer. Het leer dat gebruikt wordt, is van Nederlandse bodem en de schorten worden met de hand gemaakt. Door het handwerk is elk schort uniek en omdat leer leeft, worden de schorten alleen maar mooier met de tijd en het dragen. De schorten zijn verkrijgbaar in combinaties van nerf- en splitleer en in de kleuren cognac, zwart, lichtbruin en donkerblauw. De schorten van WITLOFT zijn niet alleen functioneel, maar ook ware eyecatchers!

WITLOFT

Weetjes

  • Schort weegt maar 700 gram
  • Beschermende coating tegen vetvlekken
  • Makkelijk te reinigen met een vochtige doek
  • Handgemaakt product
  • 100% plantaardig gelooid tuigleer
  • Diverse kleuren

Private Label

Naast schorten biedt WITLOFT ook leren sloven. Bovendien kan WITLOFT voor bedrijven ook custom-made schorten maken met het logo van het bedrijf en met een geheel eigen uitstraling. Op bestelling kunnen er verder ook andere leren items geproduceerd worden, zoals bv. portemonnees, riemen.

WITLOFT

WITLOFTContactgegevens

WITLOFT
Website: www.wit-loft.com
E-mail: [email protected]

Producten

Ambachtelijke leren schorten, sloven, portemonnees, riemen, private label…

WITLOFT