1974 by COCON | Interieurwinkel + interieuradvies + interieurstyling

Graag stellen zij zich voor: Lieseth Kormelink en Bianca Bos, twee interieurliefhebbers, allebei geboren in het jaar 1974. Samen zijn zij eigenaar van interieurwinkel 1974 by COCON in Haaksbergen. In de winkel laten ze hun passie voor wonen en styling duidelijk zien. De combinatie wonen, styling en gifts maakt van een bezoek een ware belevenis. En binnenkort bestaat de interieurwinkel 5 jaar!

Interieurwinkel

De collectie van de interieurwinkel aan de Spoorstraat 9 in Haaksbergen wisselt regelmatig, want zij streven er telkens naar hun klanten te verrassen met prachtige nieuwe items, allemaal volgens de laatste trends. 1974 by COCON is meer dan een winkel; het is een passie en dat laten zij graag zien! Laat je inspireren door eigentijdse interieur- en lifestyleproducten, waarbij met zorg de juiste mix samengesteld wordt, passende bij jouw smaak en stijl. Ervaar de fijne sfeer, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen. Samen met het team stylisten creëren zij woongenot!

Bij 1974 by COCON vind je voor elke gelegenheid ook leuke gifts, van prachtige sieraden tot heerlijke geurstokjes en mooi serviesgoed. En als je geen inspiratie hebt, of de ontvanger zelf wilt laten kiezen, dan is er een cadeaubon beschikbaar. Altijd een succes, prachtig ingepakt.

Je bent van harte welkom of neem eerst een kijkje op de website: www.1974bycocon.nl.

Interieuradvies

COCON interieuradvies is in 2014 gelanceerd door interieurontwerpster Lieseth Kormelink. Deze weerspiegelt haar persoonlijkheid, verfijnde smaak en visie op wonen, werken en leven. Voor een interieuradvies op maat kun je een afspraak met Lieseth inplannen. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op haar website: www.coconinterieuradvies.nl.

Interieurstyling

Styling is dé sleutel om jouw stempel op je interieur te drukken. Zij adviseren je graag, rekening houdende met jouw woon- of werksituatie, smaak en budget. Tevens is het mogelijk dat zij op locatie komen afstylen. Hoe? Vooraf vragen zij foto’s van de ruimte en op basis daarvan stellen ze woonaccessoires, verlichting en klein meubelen samen binnen het gestelde budget. Alles wordt door hen keurig geplaatst en mag je alles een paar dagen op zicht houden. Hetgeen je niet wenst te behouden kan retour en eventueel vervangen worden door een alternatief.

Contactgegevens

1974 by COCON
Spoorstraat 9
7481 HV Haaksbergen

Websites: www.1974bycocon.nl en www.coconinterieuradvies.nl
E-mails: info@1974bycocon.nl en info@coconinterieuradvies.nl

Thanks for sharing!