1974 by COCON | Winkel & interieuradviesbureau

Lieseth Kormelink en Bianca Bos (beide geboren in 1974) zijn twee interieurliefhebbers. De passie voor wonen en styling laten zij duidelijk zien in hun winkel 1974 by COCON in Haaksbergen. De combinatie van wonen–styling–gifts maakt het een belevenis om rond te kijken in de winkel. Regelmatig wisselt de collectie en daarmee verrassen ze keer op keer met mooie nieuwe items!

Project | Winkel Fier

Afstylen op locatie

Naast de winkel en het interieuradviesbureau bieden Lieseth en Bianca een extra service aan. Bij deze service komen zij langs om 1 of meerdere ruimtes verder af te stylen. Dit doen zij bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Vooraf komen ze een kijkje nemen op locatie en aan de hand daarvan stellen zij een stylingplan op. Bij akkoord wordt er een afspraak ingepland om vervolgens het project tot in de puntjes perfect uit te voeren!

Project | Firma Waterluxe

Eigentijdse en stijlvolle interieuroplossingen

COCON interieuradvies werd in 2014 gelanceerd door interieurontwerpster Lieseth Kormelink. Haar persoonlijkheid, verfijnde smaak en visie op wonen, werken en leven zie je in één oogopslag terug in haar werk. Als geen ander kan ze zich inleven in de wensen en behoeftes van haar opdrachtgevers en bereikt ze door een goede samenwerking met haar opdrachtgevers eigentijdse en stijlvolle interieuroplossingen.

Interieuradvies op maat

“Wil jij ook een interieuradvies op maat? Plan gerust een afspraak in. Ben je benieuwd naar het assortiment? Kom dan eens langs in onze winkel Haaksbergen, je bent welkom!”
Groet, Lieseth & Bianca

Contactgegevens

1974 by COCON
Spoorstraat 9
7481 HV Haaksbergen
Tel.: 053–7856036

Openingstijden winkel: donderdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur

Website:
www.1974bycocon.nl

www.coconinterieuradvies.nl

E-mail:
info@1974bycocon.nl
info@coconinterieuradvies.nl

FacebookInstagram

Thanks for sharing!