3a interieur | Pure Home Furniture

3a interieur is een Nederlandse groothandel, die al vanaf de oprichting in 1995 weet te verrassen met eigenzinnige pure collecties. Bij het bedrijf vind je handgemaakte meubels en sfeerverlichting geschikt voor diverse woonstijlen: retro, industrieel, romantisch, trendy, casual, oosters.

3a interieur | Pure Home Furniture

Woontrends

3a interieur volgt de woontrends op de voet en voelt meteen aan wat de huidige woon-wensen zijn en onderscheidt zich hierin met meubels met eigen details. Hiermee spreken zij ondernemers aan die net even iets anders zoeken dan wat er bij de grote aanbieders te koop is. Bij 3a interieur vind je o.a. kasten, tv meubels, dressoirs, tafels, bijzettafels en een collectie sfeerverlichting.

Op maat gemaakt

3a interieur maakt ook meubilair geheel naar de wens van de klant. Ben jij op zoek naar een eigen specifiek meubel, geheel op maat gemaakt? Neem voor de mogelijkheden hieromtrent even contact op met het team, zij staan je graag te woord.

Inkopen

Op de website vind je het complete assortiment of bezoek de Cash & Carry in Papendrecht. Elke maandag is 3a interieur de hele dag geopend en kun je zonder afspraak terecht, andere dagen alleen op afspraak.

Loft sfeer
Modern sfeer
Locker sfeer

Contactgegevens

 3a interieur
De Biezen 20
3355 EP  PAPENDRECHT
tel: 06-33917759

Openingstijden cash & carry:
Iedere maandag van 9.00 t/m 17.00 uur
Andere dagen op afspraak (mail of bel: 06-33917759)

Website: www.3a.nl
E-mail: [email protected]