Aangeenbrug | Mandenmakerij en rotan meubelfabriek

Aangeenbrug Mandenmakerij en Rotan Meubelfabriek is sinds 1890 gespecialiseerd in vlechtwerk. Vaklieden vervaardigen duurzame rotan meubelen en sfeervolle rieten manden. Inmiddels is de vijfde generatie actief in het familiebedrijf.

Handmade

De meubels en manden worden stuk voor stuk handmatig gemaakt. Om de kwaliteit van dit handwerk te garanderen, maken zij gebruik van de beste materialen die geïmporteerd worden uit Indonesië. Aangeenbrug produceert meubilair en manden zowel in Nederland als in de eigen fabriek in Polen. Vanuit beide locaties exporteren zij ambachtelijk afgewerkte rotan meubelen en rieten manden door heel Europa.

Historie

Hoe is het bedrijf ontstaan? Het begon in 1863 met de manden van oprichter Cornelis Aangeenbrug. Hij leverde deze aan bollenkwekers en vissers. In 1890 werd het bedrijf officieel opgericht met een bedrag van 2,50 gulden. Nog altijd zijn ze actief, maar nu in heel Europa.

Assortiment

De traditie van het ambacht staat ook nu nog steeds centraal. Vlechten van manden en de productie van rotan horeca meubelen vormen het hart van het bedrijf. Denk hierbij aan terrasmeubelen, meubels voor kinderen, manden voor kerst, fiets, boodschappen, picknick, accessoires en nog veel meer! Ook op maat zijn er mogelijkheden. Ontdek het complete assortiment op de website.

Contactgegevens

Aangeenbrug
Grevelingstraat 69a
2161 WE Lisse
Tel. klantenservice: 0252-414165

Website: www.aangeenbrug.nl
E-mail: info@aangeenbrug.nl

Thanks for sharing!