Aardetinten | Trend 2019 | Nieuwe producten bij ML Fabrics | Cash & Carry Zevenhuizen (ZH)

ML Fabrics heeft een uitgebreide collectie producten met een natuurlijke blend. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor stijlvol wonen in het dagelijks leven. Onder eigen label verkopen zij tafellinnen, bedlinnen, keukenlinnen, plaids & kussens en gordijnen.

Earth Tones

Het is de trend van 2019! Warme aardetinten variërend van poeder roze, curry tot krachtig steenrood. Geef je eigen draai aan deze kleurencombinatie en laat het extra sprankelen door er mooie planten bij te plaatsen. In de collectie van ML Fabrics heb je een ruime keuze in kussens, stonewashed linnen, vloerkleden en plaids om deze sfeer te creëren! Kom eens langs in de cash & carry in Zevenhuizen. Ook is er de mogelijkheid om jouw klant mee te nemen!

Nieuw

KUBA kussens zijn echte eyecatchers! Ze worden per stuk gemaakt uit oude Afrikaanse lappen en hebben een achterkant van een stevig stonewashed linnen stof. De kuba kussens zijn op voorraad in de showroom te Zevenhuizen. De serie glanzend fluwelen WOODY kussens is uitgebreid met drie kleuren; Silver, Blush en Flamingo. Bestel ze vandaag nog, dan heb je ze voor het weekend in huis! Geef je interieur een kleur boost met zo’n mooi gekleurd vloerkleed PIA. Ook heel leuk in de tuin of op een balkon! Verkrijgbaar in drie kleuren, maat 120/180 cm. In stonewashed linnen komen de warme tinten zo mooi tot leven. Er wordt hard gewerkt aan een uitbreiding van het linnen stalenboek met nog meer actuele kleuren.

    

Maison et Objet

Dit jaar staat ML Fabrics op Maison & Object in Parijs van 6-10 september. Het team heeft er echt ongelofelijk veel zin in, leuk als je ook langskomt!

Contactgegevens

ML Fabrics
Bredeweg 118
2761 KB  Zevenhuizen
Tel.: 0180-634368 / 06-19190931

Website: www.mlfabrics.nl
E-mail: ml@mlfabrics.nl