Achter de schermen | Carola en Patricia van T&C Lifestyle

T&C Lifestyle is distributeur en agent van unieke, hoogwaardige kwaliteitsproducten, artikelen die je nergens anders tegenkomt. Merken: Lexon, BE Cool, Y-ply, UNEVEN, BE O Lifestyle, 92ND, Uhmm én Mobility on Board!

Achter de schermen

Door de vriendschap van hun mannen leerden Carola en Patricia elkaar kennen. Samen bleken ze een gedeelde passie en liefde te hebben voor kwaliteitsproducten. Daarnaast hadden ze ook allebei ervaring in sales en retail én een gezamenlijke droom. Zo kwam het plan om samen een bedrijf te starten met de naam T&C Lifestyle!

Carola en Patricia bezoeken internationale beurzen, leggen contacten en presenteren zichzelf enthousiast en wervend met steeds dezelfde kernwaarden. Kernwaarden die voortkomen uit het feit dat zij houden van mooie producten en kwaliteit. Inmiddels hebben ze het agentschap van verschillende merken. Ook zijn ze allebei supertrots op de zelf ontwikkelde serie oesterkaarsen van Hollandse bodem. Zowel in eigen land als in het buitenland speuren ze steeds opnieuw naar dat ene product dat hun hart steelt. Al deze nieuwe trends, kleuren en items delen ze graag met hun klanten. Je vindt alle merken op de website.

Reseller

Wil je meer informatie over een bepaalde collectie en/of reseller worden? Contact opnemen met het team kan via het contactformulier of telefonisch.

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

Website: www.uneven.nu  /  www.tenclifestyle.nl
E-mail: info@tenclifestyle.nl 

Thanks for sharing!