Agenda | Do good feel good | YOSHIKO home viert haar 5-jarig bestaan

Ter ere van het 5-jarig bestaan van Yoshiko home is er een eigen agenda uitgebracht. Praktisch in gebruik en gevuld met sfeervolle plaatjes en aansprekende quotes; Do good feel good!

Yoshiko home aan het woord

Yesss, we made it! Vijf jaar Yoshiko home! We zijn heel trots dat nu zoveel meer consumenten ons merk hebben ‘ontdekt’. Dat er meer dan ooit aandacht is voor natuurlijk wonen. Met veel meer het besef dat we zelf verantwoordelijk zijn voor klimaatverandering. Doordat veel mensen gedwongen waren thuis te werken de afgelopen anderhalf jaar, hebben ze ervaren hoe belangrijk het is je goed te voelen in je eigen huis. En hoe onze handgemaakte goodies echt een relaxed thuisgevoel kunnen geven. Zonder je schuldig te hoeven voelen of af te vragen of de spullen in je huis wel op een eerlijke manier vervaardigd zijn.

Dankbaar vanaf de bron

En met onze unieke manier van werken; zelf sourcen bij de bron, zien we dat we echt impact hebben kunnen maken. De artisans die voor ons werken hebben over de laatste 5 jaar op een duurzame manier inkomen kunnen genereren. Loyaliteit is hier een belangrijke factor. En vanwege de groei van ons merk kunnen we steeds meer artisans en hun gezinnen een duurzaam inkomen bieden.

Dankbaar voor de klanten

We hebben uitgepakt met het ontwikkelen en uitbrengen van een eigen agenda voor 2022. In deze praktische en handige agenda vind je foto’s terug van alle jaren gemaakt door de top 10 woon-influencers van Nederland. Een geweldig cadeau aan onszelf en uiteraard voor iedereen te koop bij een flink aantal van onze retailers binnen en buiten Nederland.

Toekomst

Met het team in Nieuwegein, onder leiding van Jill Hoefsloot zien we de toekomst zonnig tegemoet. We boren nieuwe markten en doelgroepen aan. Veel wordt inmiddels online via platforms verkocht. Maar we blijven altijd zoveel mogelijk aandacht geven aan onze consumenten en retailers. Wij zijn een mensen business en houden ervan persoonlijke aandacht op het hoogste niveau te geven. Uiteraard hopen we nog vele jaren ons steentje bij te kunnen dragen aan het maken van een mooiere wereld. En jij kunt daarbij helpen!

Agenda

Consumenten kunnen de agenda van Yoshiko home voor € 14,99 kopen o.a. via: www.yoshikohome.com. Retailers kunnen deze ook in hun assortiment opnemen. Neem hiervoor even contact op met het team.

Contactgegevens

YOSHIKO HOME
Utrechthaven 9b
3433 PN Nieuwegein
Tel.: 030-2901474

Website: www.yoshikohome.com
E-mail: hello@yoshikohome.com