Alexandra’s Paintings | Decoratieschilder & illustrator

Alexandra Dresser is in 2009 afgestudeerd aan het Cibap Vakcollege in Zwolle als decoratieschilder & illustrator. Hieronder het verhaal over het ontstaan van Alexandra’s Paintings.

Alexandra

“Zoals voor zoveel kunstzinnige beroepen bleek het ook voor mij lastig om na mijn studie een passend bedrijf te vinden. Na een aantal baantjes die niet helemaal aansloten besloot ik het als zzp’er te proberen. In eerste instantie alleen in het weekend, als extraatje. Ik maakte toen onder de naam “Alexandra’s Paintings” voornamelijk wandschilderingen voor babykamers.”

Van stadsgezicht tot bedrijfslogo’s

“Mond tot mond reclame werkt goed met dit soort dingen en al snel ging het balletje rollen. De aanvragen werden frequenter, maar ook veelzijdiger. Van stadsgezicht tot bedrijfslogo’s zowel op doek als op de wand. Ook maak ik tegenwoordig steeds vaker digitale kunst die afgedrukt wordt op aluminium of illustraties voor bijvoorbeeld albumhoezen of gedichten. Een leuke richting om me verder in te ontwikkelen in de toekomst. Maar nog steeds maak ik graag kindjes blij met een gave unieke schildering op hun kamertjes!”

         

         

Spijker interieurbouw

“Daarnaast heb ik inmiddels voor een aantal dagen per week vast werk gevonden als decoratieschilder bij Spijker interieurbouw in Dalfsen. Ook hier komen unieke en veelzijdige opdrachten voorbij. Zo doen wij daar complete horeca rebuilds, maar bijvoorbeeld ook festival decors, duurzame meubels en wandafwerking voor bedrijven en particulieren.”
     

“Zo is nooit een week hetzelfde. Ik ben content met het feit dat ik mijn geld mag verdienen met iets wat ik met zoveel plezier en passie doe en ben erg benieuwd wat de toekomst zal brengen. Heb jij een project voor een restauratie- of decoratieschilder? Neem gerust (vrijblijvend) contact met mij op.”

Groet, Alexandra
           

Contactgegevens

Alexandra’s Paintings
Alexandra Dresser
Tel.: 06-46445964

Website: www.alexandraspaintings.com
E-Mail: [email protected]