Ambachtelijk, traditioneel, duurzaam en onderscheidend | Franse terrasstoelen & bistrotafels | HA50

HA50 is importeur van de originele Franse terrasstoelen en bistrotafels. De stoelen, krukken en banken worden ambachtelijk in Frankrijk gemaakt.

Met de hand gemaakt

Alle rotan meubelen worden, vanaf de oprichting in 1920, met de hand gemaakt. De zitting en de rugleuning worden geweven met Rilsan, een hoogwaardig polyamide op biologische basis en verkrijgbaar in veel kleuren, maar ook in een effen tint. Op de website vind je voorbeelden van stoelen, krukken, kinderstoelen en banken. Ook kun je op de website het ambachtelijke proces bekijken in een korte film, die gemaakt is in de fabriek in Frankrijk.

Showroom

Ben je ook zo gecharmeerd van de Franse terrasmeubelen & bistrotafels van HA50? Naast een grote keuze in modellen, is het ook mogelijk je eigen kleurcombinatie te kiezen; op deze manier krijg je dus een uniek product; ambachtelijk, traditioneel, duurzaam en onderscheidend. In de showroom kun je de meeste modellen bekijken. HA50 heeft stalen van de materialen en voorbeelden van weefmotieven. Ook de tafels met gietijzeren poot zijn in diverse kleuren en afwerking te bestellen. Het bedrijf levert rechtstreeks vanuit de fabriek aan de klant.

       

Meer informatie

Heel veel informatie vind je op de website. Neem gerust contact op met het team als je vragen hebt of een bestelling wilt plaatsen.

Contactgegevens

HA50
Pietrix Runia
Noorderhaven 50
8861 AP Harlingen
Tel.: 0517-852004 | 06-20116182 | 06-51327860

Website: www.ha50.nl
E-mail: info@ha50.nl

Thanks for sharing!