Ambachtelijke producten uit Italië | Taste of Puglia

Taste of Puglia verkoopt de lekkerste delicatessen, de mooiste (handgemaakte) serviezen voor een tafel in Italiaanse sferen en natuurlijk ook de leukste woonaccessoires. Allemaal uit Puglia, Zuid-Italië, en handgemaakt door de beste ambachtslieden. Oprichters en eigenaren: Joëlle, woont inmiddels 8 jaar in Puglia en Hanneke, komt al van jongs af aan in Italië. Sinds Joëlle er woont, heeft Puglia ook haar hart gestolen.

Handmade en met aandacht vervaardigt

Met respect voor Puglia en haar inwoners, maakt Taste of Puglia samen met de lokale ambachtslieden bewuste keuzes in producten, die bij de cultuur, mindset en sociale aspecten aansluiten. Kortom, het proces van het creëren van een nieuw product is net zo belangrijk als het eindresultaat. Duurzaamheid en liefde voor de regio staan voorop. Kies bewust en creëer ‘Your Italian Moment‘.

Even voorstellen | Joëlle en Hanneke

Joëlle en Hanneke hebben een grote liefde voor Italië, samen zijn zij eigenaar van Taste of Puglia. Door het importeren van producten uit Italië brengen zij samen een stukje Puglia naar Nederland (en inmiddels ook naar België).

Joëlle woont alweer 8 jaar in Puglia, Zuid-Italië. Hier runt zij haar bed & breakfast ‘Little Dolce‘ met veel liefde en passie. Ook schreef ze een e-book over Lecce en omgeving. Doordat Joëlle veel onderneemt en organiseert met de locals kent ze Puglia op haar duimpje!

Hanneke komt al van jongs af aan in Italië. Sinds Joëlle er woont, heeft Puglia het hart van Hanneke ook gestolen. Het pure Italiaanse eten en de lokale wijnen, het is genieten in deze regio. Zo is het idee ontstaan om deze typische streekproducten in Nederland te introduceren.

Producten met een verhaal

“Puur en eerlijk Italiaans eten doe je met de producten van Taste of Puglia. Dek je tafel in Pugliese sferen met het typische servies en serveer de lekkerste pasta’s met de biologische origano en pastasaus. Dip je tarallo in rijke olijfolie en geniet van een Salentijnse rode wijn. Alles is mogelijk om your Italian moment te creëren.

“Bekijk onze website of mail voor meer informatie over de B2B inkoopprijzen.”

Cari saluti,
Hanneke & Joëlle

Taste of Puglia
Rijksstraatweg 30A
2988 BJ Ridderkerk
Telefoon Nederland: 06-23082812
Telefoon Italië: 0039-3208748588

Website: www.tasteofpuglia.nl
E-Mail: ciao@tasteofpuglia.nl

Thanks for sharing!