Ambiente 8 t/m 12 februari 2019 | Internationale Vakbeurs

Ambiente is de belangrijkste Europese vakbeurs in zijn soort, een centraal platform voor de order-business van het komende seizoen. Hier presenteren toonaangevende internationale exposanten zichzelf en tonen zij hun producten en innovaties op het gebied van tafel, keuken, huishouden, geschenken, huis, inrichting en decoratie.

Complete oplossingen

Daarnaast worden complete oplossingen voor hotels en innovatieve restaurantconcepten aangeboden. Een ander belangrijk kenmerk van de beurs is de contract-business. Dit gaat over binnen- en buitenoplossingen voor het inrichten van bijvoorbeeld kantoorgebouwen, hotels en cruiseschepen. Bezoekers krijgen een unieke gelegenheid om ideeën en ervaringen uit te wisselen met gespecialiseerde exposanten wereldwijd en met experts zoals architecten en ontwerpers. Tijdens de beurs zijn er tevens speciale presentaties en prijsuitreikingen. Tal van acties zijn gericht op duurzaamheid, creativiteit en emotionaliteit.

Bezoekers & exposanten

Ambiente heeft jaarlijks meer dan 140.000 bezoekers en bijna 5000 deelnemende exposanten. De laatste paar edities was er een toename van 3% in bezoekers. Meer dan 50% van de kopers en vakbezoekers komt van buiten Duitsland. Exposanten uit 95 landen tonen hun nieuwste producten tijdens Ambiente en het bezoeken van deze beurs is voor elke professional in de branche dus meer dan de moeite waard!

Deelnemen

Wil jij als exposant of als bezoeker aan Ambiente deelnemen? Via onderstaande link kun je alle informatie over de gratis registratie-procedure vinden.

Informatie & registreren

Parkeer- en hotelmogelijkheden

Als er zoveel mensen in Frankfurt bijeenkomen voor het evenement, kan het moeilijk zijn om een geschikt hotel te vinden in de buurt van Ambiente. Er zijn partnerschappen met de beste hotels in de stad. Ambiente garandeert dat zij, tegen gereduceerde tarieven, aan alle accommodatievereisten kunnen voldoen. In onderstaande link vind je alle informatie over parkeermogelijkheden en hoe je naar Messe Frankfurt kunt komen met jouw keuze van vervoer en hotelmogelijkheden.

Parkeer- en hotelmogelijkheden

Contactgegevens

Ambiente

Messe Frankfurt GmbH
Ludwig-Erhard-Anlage 1
60327  Frankfurt
Duitsland
Tel: +49(0)6975750
Fax: +49(0)6975756433

Messe Benelux Nederland B.V
Keizerstraat 1b
2584 BA  Den Haag
Tel: +31(0)702629071

Website:
https://ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/en/planning-preparation/exhibitors.html#register
www.messefrankfurt.com

Contact:
https://ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/en/contact.html