Antibacteriële handgel & oppervlaktespray | Parfumwas

Parfumwas is distributeur van de geconcentreerde wasparfums van ‘Il Bucato di Adele’ (De was van Adele) uit Italië. De Italiaanse producent heeft de juiste ambachtelijke kennis en stelt hoge eisen betreffende de kwaliteit. De wasparfums zijn geschikt voor allerlei soorten textiel. Heerlijk geurend fris wasgoed, te gebruiken bij een handwasje en in de wasmachine. Verkrijgbaar in flessen van 150/500 ml., een proefpakketdoos en een luxe geschenkdoos. Door de grote vraag naar antibacteriële handgels en oppervlaktesprays zijn deze ook in het assortiment van ‘Il Bucato di Adele’ opgenomen.

Handgel 100 ml. en 500 ml. met pompje

Alle details:
– 70% alcohol – anti-bacterieel – met verzorgende glycerine
– vriendelijk voor de huid – VEGAN – milde, frisse geur

Oppervlaktespray 100 ml.

Alle details:
– 75% alcohol – anti-bacterieel – ALLEEN voor oppervlaktes
– praktisch formaat – reinigt en zuivert – zonder spoelen

Verkooppunt worden

De verkooppunten vormen het hart van Wasparfum Il Bucato di Adele. Zij staan immers persoonlijk in contact met de klanten en leveren de service die mag worden verwacht. Heb je interesse om ook dealer te worden van de wasparfums & aanverwante artikelen van
Il Bucato di Adele? Neem gerust contact op voor verdere informatie. In Apeldoorn kun je ook op afspraak een bezoek brengen aan de showroom/winkel. De winkel is voor particulieren zonder afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

Parfumwas
Ketelboetershoek 50
7328 JE Apeldoorn
Tel.: 055-3015437

Website: www.ilbucatodiadele.nl
E-mail: [email protected]