ARELO thee & accessoires | Ook private label mogelijk

ARELO thee & accessoires is een merk en groothandel in unieke losse thee cadeaus en thee accessoires. Alle thee wordt afgewogen, verpakt en verzonden in Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien gebeurt de productie van de thee op een eerlijke manier. Het team van ARELO werkt samen met een thee importeur uit Duitsland, die eigen plantages heeft en aan alle certificaten voldoet op het gebied van voedselveiligheid, eerlijke productie en duurzaamheid.

De collectie

ARELO thee & accessoires heeft een ruime selectie aan theesoorten geschikt voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan een lieve thee, dank je thee of geluksthee maar ook aan seizoensproducten zoals Kerstthee, lieve juf thee en Zomerse (ijs)thee. De doosjes thee bevatten naast een zakje met 50 gram losse thee ook alvast 3 papieren filters en passen bovendien door de brievenbus. Daarnaast heeft het merk nog een grootverpakking van 75 gram en een kleinere verpakking met 25 gram thee, zodat er altijd een product tussen zit voor jouw klant. Ook biedt ARELO een ruim assortiment aan accessoires om losse thee zetten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Missie

Met thee maak je mensen blij! De missie van het team is dan ook om zoveel mogelijk mensen blij te maken. En dan bedoelen ze niet alleen hun klanten, maar ook de mensen waarmee zij samenwerken. Ze willen de beste kwaliteit thee voor hun klanten en zo sociaal mogelijk ondernemen. En dit alles voor een toegankelijke prijs!

Relatiegeschenken en Kerstpakketten

De ARELO producten lenen zich uitstekend voor cadeaupakketten, relatiegeschenken en kerstpakketten. Voor elke prijscategorie en elke gelegenheid hebben zij een geschikt losse thee product. Kleine afnames kunnen besteld worden (geen minimum orderbedrag), maar grote aantallen zijn ook geen enkel probleem.

Private label

“Wens je een eigen verpakking, thee of eigen logo of tekst op het product? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.”
Liefs, Arjan en Lotte

Contactgegevens

ARELO thee & accessoires
Carrosserieweg 1
3445 BC Woerden
Tel.: 06- 48796492

Website: www.arelo.nl
E-mail: info@arelo.nl

Thanks for sharing!