Atelier/Galerie Susan Ruiter


Over atelier/galerie Susan Ruiter

Susan Ruiter is al ruim 25 jaar professioneel kunstenaar en runt, naast haar atelier, haar eigen galerie in Vlaardingen. Zij verkoopt schilderijen, beelden en Art Prints, maar werkt ook veel in opdracht waarbij zij rekening houdt met de kleuren en formaat van een interieur.

Met een UNIEK kunstwerk vul je een interieur aan. Het interieur krijgt een persoonlijke en unieke sfeer. Een origineel schilderij of beeld in de ruimte kan een blij en trots gevoel geven en het werkt inspirerend. Om die reden mag kunst ook in het interieur van bedrijven niet ontbreken. Het versterkt het imago, stelt bezoekers op hun gemak, inspireert en motiveert personeel. Kortom een belangrijke aanvulling op de werkvloer!

Je maakt een wandeling door een prachtig natuurgebied, de vogels fluiten, zingen en fladderen tussen het riet. Jouw glimlach wordt steeds breder en je ontspant. Totdat je opschrikt, er valt een deur dicht en je kijkt op. Jouw blik was op dit kleurrijke schilderij gevallen. Daarna ben je in het kunstwerk ‘gekropen’ en weggedroomd. Deze onverwachte pauze heeft jou opgeladen en je gaat weer vol inspiratie en energie aan de slag!
Dit is wat KUNST voor jou kan DOEN!

Heb je interesse in het exposeren of kopen van de schilderijen en/of Art Prints van Susan? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens.


Galerie Susan Ruiter | www.susanruiter.nl | info@susanruiter.nl