Autour du Bain | Green Cosmetics – Eco skinfriendly | De Franse Groothandel

De Franse Groothandel verkoopt producten van diverse Franse merken, deze zijn van een hoge kwaliteit en veelal ambachtelijk vervaardigd. Het merk Autour du Bain produceert al bijna 20 jaar verzorgingsproducten volgens de Green Cosmetics benadering; eco skinfriendly.

Autour du Bain

Autour du Bain is in 2000 gestart in Zwitserland aan de oevers van het Meer van Geneve. Eerst met zeep en badzout en daarna is het assortiment verder gegroeid met olie en bodyscrubs. Sinds 2010 is de werkplaats in de buurt van Toulouse (Zuid-Frankrijk). Hier worden bad- en doucheproducten op basis van shea- en cacaoboter gemaakt, evenals de Patisavons. Een cosmefood-concept volledig met de hand gemaakt, heerlijke verzorgende en geurende producten!

Nieuw Solide Cosmetics

Sinds kort is er het assortiment Solide Cosmetics, een weldaad voor het lichaam. Deze producten zijn milieubewuster dan ooit, 100% natuurlijk met een maximum aan ingrediënten uit de biologische landbouw en een 100% recyclebare verpakking. ZERO WAIST!

De fabricage: alle producten worden met de hand gemaakt in de werkplaats in Toulouse.
De ingrediënten: elke grondstof wordt zorgvuldig geselecteerd, om een hoge cosmetische kwaliteit te garanderen: veilig, verzorgend en superzacht voor de huid. Geen sulfaten, siliconen, parabenen, petrochemicaliën, conserveringsmiddelen of overige omstreden ingrediënten.
De parfums: alle geuren worden gecreëerd door ‘een neus’ in Grasse met behulp van een breed scala aan (de beste) grondstoffen, natuurlijk met respect voor het milieu. De geuren worden samengesteld uit natuurlijke materialen en reproductie moleculen voor verbetering van de reukkwaliteit of ter vervanging i.v.m. ecologische redenen (musk, amber…).
Geen dierproeven: De producten van Autour du Bain worden nooit getest op dieren.
Vegan: Alle producten in het assortiment zijn veganistisch, behalve de Havermout-Honing Zeep, Kamille-Schapenmelk zeep en de Zijdeproteine-shampoo.

   

Producten in de Zero Waist soldide collection

  • Shampoos in blikje + navullingen in 100% recyclebare verpakkingen –  4 geuren/varianten
  • Conditioner in 100% recyclebare verpakking
  • Tandpasta in blikje + navullingen in 100% recyclebare verpakkingen – 3 smaken
  • Deodorant in blikje – 3 geuren
  • Make-up remover/gezichtsreinigers in 100% recyclebare verpakkingen – 2 geuren/varianten

Verder in het assortiment van Autour du Bain:
Bomb de bain (bruisballen) – Zeepmacarons – Zeepbroden – Scrubs – Massage/lichaamsolie

Inkopen

Wil je meer informatie over het Franse merk Autour du Bain of over de andere merken die De Franse Groothandel vertegenwoordigt? Neem hiervoor gerust contact op met Ella van Kampen.

Contactgegevens

De Franse Groothandel
Ella van Kampen
Tel.: 06-10985044

Website: www.defransegroothandel.nl
E-mail: [email protected]