AW collectie 2022 Madam Stoltz | Catalogus | De Woonagent

Madam Stoltz is Scandinavisch wonen met een vleugje India. De drijvende kracht achter het concept van Madam Stoltz is fantasie, creativiteit en een avontuurlijke geest!

AW collectie 2022

Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie. Madam Stoltz heeft weer een prachtig assortiment ontworpen voor de herfst/winter collectie 2022. Natuurlijk in de kenmerkende BOHO style! Bekijk alvast de digitale catalogus. In het kort, de AW collectie 2022 gaat over: HEALING HIDEAWAY, WINTER RETREAT & CLOSE RELATIONS.

Inkopen

Neem contact op via mail of bel: +31 (0)624791753. Ook kun je een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom van De Woonagent BV. Deze is gevestigd in Etten-Leur aan de Geerkade 21 (omgeving Breda). Hier laten zij je graag de highlights uit de actuele collectie zien en adviseren en begeleiden je bij het maken van jouw selectie als je dat fijn vindt. De showroom is het hele jaar door op afspraak geopend. Je bent welkom!

Ben je winkelier, stylist of projectinrichter en heb je interesse om de collectie van Madam Stoltz toe te voegen aan jouw assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we denken graag met je mee!
Groet, Team De Woonagent

Contactgegevens

De Woonagent BV
Showroom & Postadres
Geerkade 21
4871CK Etten-Leur
Tel: 06-24791753 – ma. t/m vr. van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Madam Stoltz: www.madamstoltz.nl
E-mail: info@dewoonagent.nl

Thanks for sharing!