B Living | Groothandel van diverse merken in de home-deco branche én specialist in glaswerk & textiel

B Living is een groothandel in de home-deco branche en is gevestigd in Nederland. Het bedient de B2B markt en is gespecialiseerd in glaswerk en woontextiel. B Living is 2 jaar geleden ontstaan uit de fusie tussen Blyco Textile Group en Hakbijl Glass. Twee specialisten vormen nu één organisatie, met een team van meer dan 50 gepassioneerde home deco experts en gezamenlijk meer dan 200 jaar ervaring. Bij B Living ontwerpen, fabriceren en verhandelen ze hun eigen collecties homedecoratie wereldwijd in meer dan 80 landen.

Assortiment

Het assortiment van B Living bestaat uit meer dan 10.000 producten. In dit assortiment zijn de mooiste sierkussens, plaids en luxe vazen te vinden, maar ook keukentextiel, outdoor textiel en tafelzeilen zijn opgenomen in het assortiment. Daarnaast worden er elke 6 maanden nieuwe ‘trendcollecties’ opgeleverd met daarin de nieuwste woontrends voor het komende jaar. Dit zorgt ervoor dat de collecties elke keer opnieuw vernieuwend en creatief zijn. Het hoofdkantoor inclusief showroom en magazijn zijn gevestigd in Hengelo, waar de adviseurs graag voor je klaar staan. B Living levert alleen B2B. Je kunt de collectie online shoppen in de webshop. Vraag daarvoor een account aan op: www.b-living.eu.

Showroom

De collecties van B Living liggen bij verschillende woonwinkels, tuincentra, bloemisten, bouwmarkten en zelfs in de events branche. Met de uitgebreide collecties willen ze inspireren, innoveren en fascineren. Het B Living team is altijd bezig om de beste ervaring voor jou te realiseren. Een gespecialiseerd team van stylisten creëert de mooiste thema’s om te blijven vernieuwen, met oog voor behoud van de wereld en tegen een competitieve prijs. Al deze thema’s worden gepresenteerd in de showroom in Hengelo. Dit maakt het voor klanten makkelijk om de collecties te bekijken en te zien hoe deze producten een bepaalde sfeer creëren en hoe ze elkaar aanvullen in een ruimte. Er zijn verschillende settings opgebouwd waar complete thema’s gepresenteerd worden.

Daarnaast staat het enthousiaste verkoopteam altijd klaar om te helpen. Verkopers leiden je graag rond in de showroom om alle collecties te laten zien. Met al hun kennis zullen zij je begeleiden en de best mogelijke service bieden. Klanten zijn altijd welkom, ook in het weekend. Daarnaast houdt het marketingteam je op de hoogte met leuke acties, nieuwsbrieven en inspirerende posts op de sociale media kanalen. Volg B Living daarom ook zodat je niets hoeft te missen!

Merken

B Living biedt verschillende bekende merken aan waaronder Linen & More, Hakbijl Glass, 2LIF en Hakbijl Identity Brand (HIB). Al deze merken hebben ieder hun eigen identiteit en een kenmerkende look & feel. Zo is er voor iedere doelgroep wat. Ontdek de merken van B Living zelf op de website.

Heb je vragen, neem gerust contact op met het team!

Contactgegevens

B-Living
Platinastraat 100
7554 NB Hengelo
Tel.: 053-4877411

Website: www.b-living.eu
E-mail: info@b-living.eu

Thanks for sharing!