Be O Lifestyle | Nieuw merk bij distributeur T&C Lifestyle

T&C Lifestyle is trots dat zij het Nederlandse duurzame merk Be O Lifestyle mogen vertegenwoordigen! Be O Lifestyle is gevestigd in Nijmegen en laat alle producten in Nederland produceren.

Waterfles | 100% plantaardig & recyclebaar

Be O Bottle startte 3 jaar geleden met het produceren van een waterfles, gemaakt van suikerriet. Deze is 100% plantaardig en super duurzaam geproduceerd. Nu hebben ze dit jaar de Be O Cup ontwikkeld. Be O Lifestyle is de eerste in Nederland die hierbij gebruik maakt van gerecycled frituurolie (zonnebloemolie), afkomstig van de horeca. Zo zijn de Be O Cups circulair, want deze zijn ook weer 100% recyclebaar.

Be O Bottles en B O Cups

De Be O Bottles zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en de Be O Cups in 3 kleuren. Zonder verpakking, alleen een label van recycled papier. Alles om bewust en milieuvriendelijk te produceren.

B O Mug

Aan het einde van 2023 komt er ook een Be O Mug. Stapelbare bekers voor bij de koffiezetautomaat. Ook handig bij een picknick of om mee te nemen bij het kamperen.
Deze Mugs zijn gemaakt van recycled frituurolie en komen in een set van 4 stuks. Alle informatie vind je in de folder.

Folder B O Lifestyle

Reseller

Ben je enthousiast over dit bijzondere merk en wil je meer informatie over de complete collectie? Contact opnemen met het team kan via het contactformulier of telefonisch.

Contactgegevens

T&C Lifestyle
Patricia de Rooij en Carola Broekhuizen
Zilverschoonlaan 14
3452 AB Vleuten
Tel.: Carola Broekhuizen | 06-26786412
Tel.: Patricia de Rooij | 06-33842755

Website: www.uneven.nu  /  www.tenclifestyle.nl
E-mail: info@tenclifestyle.nl 

Thanks for sharing!