Bedrijf in Beeld | Meer dan Muren | Vernieuwende wandafwerkingen

Meer dan Muren is in 2019 ontstaan uit de passie en creativiteit van Mirella. Bijna 20 jaar ervaring gecombineerd met oog voor detail maakt dat Meer dan Muren kwalitatief en vernieuwende wandafwerkingen creëert. Uitstraling en karakter begint bij de basis. Lef, creativiteit en een tikje eigenzinnig zijn slechts een paar ingrediënten die Meer dan Muren samenbrengt op een unieke wijze.

Naam eigenaar
Mirella Klaassen

Wanneer gestart
1-8-2019

Wat doet meer dan Muren
Exclusieve & decoratieve wandafwerking in combinatie met kleuradvisering is wat Meer dan Muren te bieden heeft. Door bestaande materialen op een geheel nieuwe wijze toe te passen in combinatie met verrassende kleurcombinaties en technieken weet Meer dan Muren zich te onderscheiden.

Hoe gaat Meer dan Muren te werk
Meer dan Muren denkt in mogelijkheden. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan centraal in de werkwijze van Meer dan Muren. Of het nu om een groot of klein project gaat Meer dan Muren gaat graag met jou in gesprek om tot een samensmelting van ideeën te komen.

Werkgebied
Het werkgebied is heel Nederland, maar het moet natuurlijk wel rendabel zijn. Mirella woont in Harderwijk, dat is centraal gelegen in Nederland.

Wie zijn de klanten van Meer dan Muren
De klanten van Meer dan Muren zijn particulieren (luxe segment) en bedrijven die in de entree/receptie, kantoor, kantine iets bijzonders willen. Maar ook voor winkels en horeca zijn er diverse mogelijkheden.

   

 Wat kan Meer dan Muren concreet aanbieden aan groothandels en retailers
Exclusieve en decoratieve wandafwerkingen die in combinatie met hun eigen producten misschien wel het perfecte beeld geven. Voorbeeld, foto Woonkamer: lamp van Brocantiek de Linde en een wandafwerking van Meer dan Muren.

Ben je geïnteresseerd en wil jij meer informatie? Neem hiervoor even (vrijblijvend) contact op met Mirella Klaassen via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Meer dan Muren
Mirella Klaassen
Oosteinde 7
3842 DR  Harderwijk
Tel.: 06-28571516

       

Website: www.meerdanmuren.nl
E-mail: mirella@meerdanmuren.nl

Facebook

Instagram

LinkedIn