BICA-styling | Bianca van Schie

Stylist Bianca van Schie

BICA-styling ontwerpt met veel creativiteit, kennis van materialen en oog voor detail de meest eigen(zinnige) interieurs. Laat professionele styling, voor zowel thuis als bedrijf, gerust aan Bianca van Schie van BICA-styling over. Ze creëert een unieke eigen plek: overweldigend in eenvoud, stijl en met een directe overtuiging dat het helemaal vertelt wie jij bent of waar jouw bedrijf voor staat. Interieurstyling op maat! De kleinste veranderingen kunnen grote gevolgen hebben in het interieur. BICAstyling weet er alles van en visualiseert het resultaat, zodat je een helder beeld krijgt van het toekomstige interieur. Ook met weinig middelen tovert ze zo een vernieuwende styling!

BICA-styling

Bedrijfsnaam
BICA-styling

Waar
Harderwijk

Gestart
In het jaar 2011

BICA-styling

Wie zijn jouw klanten
Particulier/zakelijk/ retail

Waar haal jij je inspiratie vandaag
Voornamelijk uit de natuur.

Heb je tips voor retailers in deze branche
Wees origineel en sta open voor samenwerking.BICA-stylingWat kun jij retailers en groothandels concreet bieden
Ben je een retailer, groothandel in Lifestyle-artikelen en/of meubels en heb je een website/shop? Ook voor jouw bedrijf – groot of klein – geldt dat een professionele fotostyling zonder twijfel meerwaarde creëert voor wat jij je klant wilt laten zien online of offline…

Op locatie, in de studio of in de buitenlucht, bepakt met alle mogelijke materialen en de meest creatieve ideeën, creëert BICA-styling jouw unieke productstyling of interieurstyling. Ze brengt Lifestyle-artikelen, woonaccessoires of interieurs zo in beeld dat ze wat met je doen, je raken en vertellen daarmee direct het verhaal dat verteld wil worden.

Projectstyling * Retailstyling * Beursstyling * Fotostyling

BICA-styling

Wat is ongeveer het kostenplaatje van een advies?
Zakelijk en retail een offerte op maat.
Particulieren vanaf  € 89,00.

VISUAL MERCHANDISING

De winkel van de toekomst is anders dan de winkel van nu. Het wordt een echte beleving om te winkelen, zeker nu er zoveel webshops zijn. Winkels gaan zich onderscheiden. ‘Ouderwetse’ dienstverlening en je klant kennen komt terug. En het gaat om de details in je winkel. BICAstyling geeft je winkel net dat extraatje waar mensen voor (terug)komen. Het wordt weer gezellig en meer dan de moeite waard om een dagje te gaan winkelen.

BICA-styling

‘Geef je winkel een dagje uit handen aan een professional, laat BICA-styling flitsadviezen aan jouw klant geven. Je zult versteld staan van wat het met je klant (en omzet) doet! Bel of mail gerust voor meer informatie’

Contactgegevens

BICA-stylingBICA-styling
Bianca van Schie
Simon Vestdijkstraat 2
3842 LL  HARDERWIJK
Tel.: 06-22130651

Website: www.bica-styling.nl
E-mail: [email protected]