Botanische-Zoölogische-Anatomische Schoolplaten | Brocantiek de Linde

Bij Brocantiek de Linde vind je bijzondere en authentieke bouwmaterialen, woonitems en accessoires uit vervlogen tijden met een lange historie en prachtige verhalen. De winkel is gevestigd in een oude, karakteristieke zuivelfabriek van ruim 2200 m2 in Haskerhorne, direct naast Joure.

Diverse schoolplaten

Kleurrijke schoolplaten staan niet alleen fris en vrolijk, maar passen tegelijkertijd in een vintage, brocante of industriële stijl. Helemaal volgens de trend van nu! Bij Brocantiek de Linde vind je naast botanische schoolplaten ook medische schoolplaten, historische posters, vintage landkaarten, scheikundige schoolplaten en architectonische platen. Deze schoolplaten en posters zijn écht oud! Je vindt ze allemaal in de webshop.

Van veel schoolplaten en posters is slechts één exemplaar op voorraad, je moet er dus snel bij zijn. Regelmatig komen er weer nieuwe leuke en unieke platen binnen waardoor er altijd wel een gave schoolplaat te vinden is! Zoek je iets specifieks? Neem dan even contact op met het team van Brocantiek de Linde. Hieronder vind je de contactgegevens.

Contactgegevens

V.O.F. Brocantiek de Linde
Jousterweg 9
8506 BE  Haskerhorne (Friesland)
Tel.: 0513-855248 | 06-15111108

Website: www.brocantiekdelinde.nl
E-mail: info@brocantiekdelinde.nl