Brût Homeware | Collectie Kitchen – Living – Office

Brût Homeware is een onafhankelijk merk met een echt eigen stijl woonaccessoires. Het bedrijf maakt solide producten in tijdloos ontwerp om je huis mooi en duurzaam te maken.

Collectie

De collectie van Brût is breed en in te delen in 3 categorieën: Kitchen, Living en Office. Binnen ‘Kitchen’ vind je voornamelijk praktische producten zoals een oestermes met leren handschoen, producten voor de thuis barista en drinkglazen. Het glaswerk binnen ‘Living’ is decoratief met vazen en kandelaars. In deze categorie tref je ook veel praktische producten aan, zoals: opbergkisten, handgrepen en kapstokhaken. In de ‘Office’ categorie vind je o.a.: handige meetlintjes, prachtige messing pennen en diverse clips.

Eigen ontwerp en productie

Eigenaren Rick en Linsey aan het woord:
“Alle producten worden ontworpen in onze studio in Amsterdam West. Hier bedenken we welke vorm, functie en materiaal we gaan gebruiken. In 2017 zijn we gestart met voornamelijk metaal, tegenwoordig is gerecycled glas het belangrijkste materiaal. We halen onze inspiratie uit dagelijkse gebruiksvoorwerpen en de dingen om ons heen. Zo is onze glascollectie geïnspireerd op de bouwstijl Amsterdamse School die je in deze wijk veel ziet. Productie vindt plaats in een paar geselecteerde locaties in India. Hier zijn nog veel vakmensen te vinden die in kleine oplages onze producten kunnen maken. Om op onze duurzaamheidsidealen na te zien en werkomstandigheden te controleren zijn we vaak in India te vinden.”

          

           

Directe verkoop

Retailers kunnen direct bij Brût inkopen zonder tussenkomst van agenten of distributeurs. Je kunt terecht in de showroom van Brût, het bedrijf bezoeken op de vakbeurzen showUP en Maison&Objet in Parijs en natuurlijk online!

         

Contactgegevens

Brût Homeware
Witte de Withstraat 126
1057 ZH Amsterdam
Tel.: +31-207746305

Website: www.brut.nl
E-mail: [email protected]

Instagram

Thanks for sharing!