Butik Batik | Duurzame batik fashion & living accessoires

  Sinds 2014 importeert Mirjam van Gelder handgemaakte batik fashion & living accessoires uit Afrika en Indonesië, allemaal zelf geselecteerde producten. Gestart als webwinkel maar inmiddels uitgegroeid tot een B2B voor de retailer.

Baobab

Mirjam maakte voor het eerst écht kennis met batik tijdens een reis naar familie in Indonesië. Ze kende eerder wel de traditionele batik in zwart, beige en bruin. Maar  ontdekte daar dat er meer is dan alleen de klassieke batik. De fleurige en trendy prints waren een eyeopener! Na een speurtocht kwam ze bovendien de vrolijke batik stoffen van het merk Baobab tegen waar ze o.a. home & fashion accessoires maken, maar tevens een complete Kiddies Collection ontwerpen; ‘Handmade in the Kingdom of Swaziland’.

Eigenaresse Mirjam van Gelder

‘Alles wat wij inkopen is puur mensenwerk, fair trade en fairly made. Onze producenten zorgen goed voor hun mensen. Zij worden naar behoren beloond en het geld uit de verkoop komt ook echt bij de batiksters en naaisters terecht. Wij gaan voor hoogwaardige en kwalitatief goede spullen. Duurzaam, ambachtelijk en met passie gemaakt. Wasbaar en verantwoord voor mens en milieu.’

          

   Inkopen

Wil je meer informatie over de batik producten van Butik Batik of deze misschien inkopen? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens.

   Contactgegevens

Butik Batik
Importeur en groothandel batik mode- en woonaccessoires uit Afrika en Indonesië
exclusive reseller Baobab Batik in Nederland

Website: www.butikbatikretail.nl
E-mail: info@butik-batik.nl
What’s App & telefoon: 06-21508405

SHOWROOM & VERKOOP:
Inkoopcentrum FairPlaza
Beesdseweg 5 te Culemborg
Geopend van maandag t/m donderdag
van 09:00 uur – 16:30 uur

Facebook Instagram Pinterest Twitter

Producten

Fashion: sjaals (batik-shibori-ecoprint), sarongs, pareo
Living: tafelaankleding (batik & ecoprint), sierkussens, bag-in-bags, batik geschenk-verpakkingen
Kinderen: de Kiddies Collectie van Baobab Batik: batik knuffels van stoere olifanten, kinderschortjes, kleine olifant-tasjes.
Baby/kruipkleden.