BYIB | Hét online event voor ambitieuze interieurprofessionals | 12 t/m 15 april 2021

De tweede editie van het succesvolle online event BYIB (Boost Your Interior Business) komt eraan; 12 t/m 15 april 2021! Dit event is bedoeld om interieurprofessionals een boost te geven: 4 dagen lang 18 masterclasses bingen over uiteenlopende onderwerpen, maar allemaal met de focus op interieur. Je kunt de masterclasses een half jaar lang terugkijken, dus heerlijk op je favoriete moment. Het is zeer interessant voor interieurprofessionals die onafhankelijk werken, maar ook voor adviseurs/ontwerpers van/voor woonwinkels.

Hét online event voor ambitieuze interieurprofessionals

Deze tweede editie van BYIB voor ambitieuze interieurprofessionals wordt weer een week vol online masterclasses en interviews. Je wordt overladen met inspirerende verhalen, gouden tips van gevestigde collega’s en je vindt antwoorden op vragen waarvan je nog niet wist dat je ze had. Ook deze BYIB gaat verder dan de aankomende trends en houdt niet op bij de inspirerende interviews met ondernemers uit het vak. Sluit aan bij een talk over het geven van online advies, tune in bij een masterclass over flatlay fotografie. Leer succesvol over je prijs te onderhandelen en je projecten commercieel te maken. Stel een vraag aan een marketing-wonder en leer wat de juiste mindset is voor een bloeiend bedrijf. En, dat allemaal online, vanuit je prettigste stoel en je stylish verantwoorde huispak!

Marie-Gon

“Super leuk dat Marian mij voor de tweede keer op rij heeft gevraagd om deze creatieve doelgroep weer te mogen inspireren met het geven van een masterclass tijdens het online Boost Your Interior Business event. Tijdens de eerste BYIB afgelopen september, waren de vibes en de enthousiaste reacties van de deelnemers zo overweldigend, dat ik meteen weer ‘JA’ heb gezegd.”

“Als ondernemende interieurprofessional, is alleen creativiteit en enthousiasme niet genoeg, maar moet je eigenlijk van zo veel markten thuis zijn, dat ik het weer super tof vind, dat Marian een hele nieuwe line/up met nieuwe onderwerpen heeft samengesteld om de professionals een boost aan hun business te geven.”

“In september sprak ik over het betoveren van je klant met kleur. De aankomende editie ga ik live uitleggen hoe je op een goede én leuke manier online advies kan geven. Heel relevant op dit moment. En ik geloof er ook in dat het echt een goede optie is naast advies op locatie. Ik denk dat als alle corona-restricties achter de rug zijn, online advies echt een blijvende optie is, juist ook voor de consument, die graag zijn tijd efficiënt wil indelen.”

“Ik kijk er weer enorm naar uit en ik vind het geweldig om in zo’n mooie line-up te staan!”

Meer informatie & early bird tickets

Dit vierdaags online event vindt plaats van maandag 12 t/m donderdag 15 april 2021. Een gevarieerd programma met dagelijks 4 tot 5 masterclasses van een uur. Alle online masterclasses en interviews zijn live. Ze worden dus niet van tevoren opgenomen. Hier vind je meer informatie of bestel meteen jouw early bird ticket