Cadeautip voor de feestdagen | Koken & tafelen | Style de Vie Authentique

Style de Vie Authentique is een dynamische groothandel die zich richt op de zakelijke markt. Koken & tafelen is een manier van leven en het bedrijf ziet het als een uitdaging om producten te vinden die bij dat gevoel horen. Kunnen genieten van het koken, het tot in detail willen aankleden van de tafel en uiteindelijk het tafelen zelf. Door het aanbieden van bijzondere en mooie producten van diverse merken hopen zij hier een steentje aan bij te dragen. Ook is het assortiment geschikt voor hotels en restaurants.

Cadeautip | Forged – unieke handgemaakte messen

Forged staat voor in het oog springend design, robuuste kwaliteit en meer dan waar voor je geld. Ontwikkeld vanuit een enorme liefde voor koken, barbecueën en tafelen. Messen om trots op te zijn en vol karakter. Ieder mes uit de serie Forged is met de hand gesmeed uit Japans staal. In een werkplaats die in alles de passie voor het ambacht uitstraalt: de hitte, de geur en de oranje gloed van het vuur, het sissende geluid wanneer het metaal wordt gekoeld. De hamerslag van de smid zie je letterlijk terug op het lemmet. Elke keer dat het mes wordt gebruikt en geslepen, krijgt het nog meer persoonlijkheid. Een leuk cadeau voor de feestdagen! Bekijk hier alvast het complete assortiment.

Meer info

Voor meer informatie over het assortiment, inkoopprijzen en verkooppunten kun je contact opnemen met het team van Style de Vie Authentique.

Contactgegevens

Style de Vie Authentique
De Panoven 17
4191 GW Geldermalsen
Tel.: 0183–745065

Website: www.styledevie.nl
E-mail: info@styledevie.nl

Thanks for sharing!