Catalogi 2021 | Maritiem | Stationary-deco-fashion | Pre order met korting | Tsquare Brands

Tsquare Brands vertegenwoordigt in de Benelux diverse bijzondere merken, waaronder:  Tanta Rainwear, Batela 1991, Code Zero, Pluto Produkter, Sock Community en het eigen merk Joyin. Graag brengen wij de nieuwe catalogi 2021 onder de aandacht. Klik op de afbeelding en je gaat meteen door naar de betreffende catalogus.

JOYIN

JOYIN heeft een nieuwe maritieme collectie samengesteld. Mooie robuuste houten magneten, acryl sleutelhangers, emaille mini bekers en een verjaardagskalender zijn aan de reguliere collectie toegevoegd. JOYIN heeft voor de komende zomer ook een assortiment met vuurtorens; Nederlandse, Duitse en er komt een Belgische variant. Een leuke brede commerciële collectie. In de catalogus vind je het complete assortiment.

Pluto Produkter

Voor het voorjaar en zomer van 2021 heeft Pluto Produkter weer mooie items ontwikkeld. Zoals nieuwe vogel-, kat- en honden producten, maar tevens een leuke uitbreiding van de Nijntje collectie!

         

Batela | Voor- en Najaarscollectie | Pre order met korting

Mooi, stoer en basic zijn de sleutelwoorden van de nieuwe maritieme voor- en najaarscollectie 2021. Plaats alvast een Pre order vóór 15 februari 2021 en ontvang 5% korting op je FRANCO order!

         

Tanta Rainwear

Stoer, innovatief en vegan dat is de nieuwe Tanta Rainwear AW21 collectie! Plaats alvast een Pre order voor 15 februari 2021 en ontvang 5% korting op je FRANCO order!

========================================================

ONTVANG 5% KORTING OP JE FRANCO ORDER

Bestel vóór 15 februari 2021 uit de collectie van Batela en/of Tanta (een franco order met levering voor 1 mei) en ontvang een leuke korting van vijf procent!

========================================================

Sock Community | Nieuw merk

Ben je op zoek naar een leuke boost bij de kassa? Sock Community heeft een collectie sokken samengesteld van een hoge kwaliteit. Deze is gericht op het maritieme toerisme. Hoogwaardige kwaliteit, goede marges en aantrekkelijke inkoopprijzen!

Catalogi pagina | Tsquare Brands

Opvragen prijslijsten

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Semmelweisstraat 1
6951 CS Dieren
Tel.: 06-14279121

 

 

 

 

Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]