Catalogus AW 2020 Madam Stoltz | DEENS agency

Het agentschap DEENS vertegenwoordigt verschillende merken in de home & living branche; het Zweedse merk Mr Plant, E|L International én het populaire Deense merk Madam Stoltz, de nieuwe catalogus AW 2020 is net uit!

Madam Stoltz (in eigen woorden)

“De veranderingen in ons dagelijks leven hebben ons huis een nieuwe betekenis gegeven, een nieuw kader voor gedachten en sociale levens. Het bracht ook nieuwe kansen voor genegenheid en bewustzijn. Onze huizen zijn belangrijker dan ooit en Madam Stoltz is toegewijd om ieder huis zowel persoonlijk als geïnspireerd te maken!”

            

Catalogus Autumn/Winter 2020

De Autumn/Winter catalogus 2020 van Madam Stoltz staat vol met vredige en rustgevende producten in prachtige warme kleuren, gemaakt van natuurlijke materialen.

Inkopen

De (enige) Madam Stoltz showroom op het vasteland in Europa is gevestigd in De Woonindustrie, Symfonielaan 1 in Nieuwegein. Hier ontvangt DEENS agency ondernemers die deze mooie collectie willen opnemen in hun assortiment. Ben je als ondernemer geïnteresseerd in de collectie van Madam Stoltz, Mr Plant of E/L International? Neem gerust contact op met het team voor meer informatie.

Contactgegevens

DEENS agency
Postadres:
Penningweg 32B
4879 AG Etten-Leur
Tel: +31 (0)6-24791753 – ma t/m vr  van 9.00 -17.00 uur

Prijslijst retailers opvragen

Mr Plant: www.mrplant.se
Madam Stoltz: www.madamstoltz.nl
Deens Agency instagramfeed: https://www.instagram.com/deensagency/

E-mail: [email protected]