Catalogus Winter-Kerst 20/21 Pluto Produkter en Joyin | Tsquare Brands

 

Tsquare Brands vertegenwoordigt in de Benelux diverse bijzondere merken, waaronder:  Tanta Rainwear, Batela 1991, Code Zero, het eigen merk Joyin en Pluto Produkter. Graag brengen wij de nieuwe catalogus Winter-Kerst 20/21 van Pluto Produkter en Joyin onder de aandacht!

Pluto Produkter

Interieurdecoraties en cadeauartikelen
Pluto Produkter is een Zweeds bedrijf dat interieurdecoraties en cadeauartikelen ontwerpt, produceert en verkoopt. Zij maken Scandinavische designproducten van goede kwaliteit in een geweldige verpakking voor een aantrekkelijke prijs!

Verpakking en displays
De inspiratiebron is de Scandinavische natuur. De verpakking van de producten is belangrijk, daar besteden ze veel aandacht aan. Er zijn ook verschillende display-mogelijkheden om het assortiment op de beste manier te presenteren en daardoor de verkoop te stimuleren. Hun visie is maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Catalogus

Joyin

Het merk Joyin straalt één en al vrolijkheid uit. Het thema is gebouwd rondom het typetje Joy, zij is een echte fashionista en wereldreiziger.

Joy reist graag over de hele wereld en is enthousiast over alle mooie details op aarde. Tijdens haar shopping trips fotografeert ze de meest opvallende en mooie gebouwen. Ze maakt graag kennis met de lokale tradities en gebruiken. Alles wat zij ziet en/of meemaakt staat afgebeeld op diverse items. Ontdek hier de Kerstcollectie van dit leuke merk!

Collectie Winter-Kerst Joyin

Catalogus Winter-Kerst Pluto Produkter

Naar de Catalogi pagina van Tsquare Brands

Opvragen prijslijsten

Contactgegevens

TSQUARE BRANDS
Frans van der Ley
Semmelweisstraat 1
6951 CS Dieren
Tel.: 06-14279121

 Website: www.tsquarebrands.nl
E-mail: [email protected]