Chasing the Light | SS2021 Collectie | Geïnspireerd op het eiland Faeröer-Noorderlicht | SENCE Copenhagen

De nieuwe SS2021 collectie van SENCE heeft de titel ‘Chasing the Light’ meegekregen, want deze is geïnspireerd op het Scandinavische eiland Faeröer. Als je daar op zoek gaat naar het Noorderlicht ben je tevens getuige van de ongerepte natuurlijke schoonheid van het eiland. Alleen degene die de donkerste dagen van de winter doorstaat, wordt beloond met de magie van het Noorderlicht!

Chasing the Light

De sieraden collectie ‘Chasing the Light’ bestaat uit 5 lijnen met ieder een passende naam: Lady, Rainbow, Rock, Serenity en Wild. Er zijn prachtige natuurstenen gebruikt, die het Noorderlicht imiteren, gemengd met glinsterend Tsjechisch glas. Het complete assortiment van de collectie ‘Chasing the Light’ kun je hier bekijken of blader eens door het nieuwe lookbook.

    

Chasing the Light | Lederen lijn

De lederen sieradenlijn omvat zacht leer dat is verweven met verguld messing. Geïnspireerd op de heldere tint van het Noorderlicht.         

“De SS2021 collectie is gedurfd en no-nonsense. We hopen dat je net zoveel van de collectie zult houden als wij, stop nooit met het najagen van het licht!”
Team SENCE

SENCE Copenhagen zoekt een Sales agent

• Een zelfstandig agent voor de Benelux.
• Een agent die graag met een klein- en vakkundig team werkt en die goed met korte directe communicatie overweg kan.
Verder lezen: https://www.onzebranche.nl/sence-copenhagen-zoekt-een-verkoopagent-vertegenwoordiger-benelux/
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: [email protected]

Contactgegevens

SENCE Copenhagen
Website: www.sencecopenhagen.com

Ben je als reseller/winkelier geïnteresseerd in de mooie nieuwe collectie van SENCE Copenhagen? Neem voor meer informatie en inkoopprijzen contact op met:
Sandro Gibillaro: [email protected]